Blogolj!

Bajban ismerszik meg az ember


MTI/Koszticsák Szilárd

Hatalmas bajban van az ország. Az Orbán-kormány az elmúlt tíz évben nagy nehezen helyre tette az ország gazdasági helyzetét, nagy nehezen kijavította azt, amit elődeik a hozzá nem értésükkel elbaltáztak
A miniszterelnök és emberei éjjel-nappal azon dolgoznak, hogy az embereket és a gazdaságot egyaránt tönkretevő koronavírus hatására bekövetkező katasztrófát, enyhítsék, hogyan tudják megmenteni a munkahelyeket, hogyan lehet elkerülni, hogy családok és vállalkozások kerüljenek csődbe. 

És mi a legfontosabb ilyenkor az ellenzéknek? Az, hogy szerintük ez a helyzet a legalkalmasabb a szavazat-nyerésre. Ahogy Gréczy mondja: "Hiába lesz bármilyen orbáni mentőcsomag, százezrek, milliók lesznek elégedetlenek." De több baloldali politikus és megmondóember gondolja úgy, hogy ütni kell a vasat, mert a jelenlegi helyzet és annak károsultjai könnyen hergelhetők és így őket az ellenzék hajójába lehet terelni.

Mintha tényleg ez lenne most a legfontosabb. Nem a jelen, nem az, hogy miként lehet minél több emberéletet megmenteni, hanem a jövőjük, és nem az ország, hanem csakis a saját érdekük.

Így hát ne csodálkozzunk, ha semmi sem tetszik. Ha Orbán 500.000-et ad, miért nem ad egymilliót, ha négy év alatt vezeti be a 13. havi nyugdíjat, miért nem egy év alatt, ha egy hónap múlva ad pénzt, miért nem holnap? Ezen ötleteik nem azért születnek, mert ők ebben a helyzetben - ha kormányon lennének - így cselekednének, nem. Hanem ez kampány, melyben a pártérdek számukra előrébb van az országérdeknél. 

 Bármit fog bejelenteni az Orbán-kormány nekik semmi sem fog tetszeni, de nem is azért készülnek ezek a törvények, hogy az ellenzéknek tetszen, hanem hogy megóvja az országot és annak ÖSSZES állampolgárát.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/92937/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2020-04-06 19:35:25
Ez a permanensen visítozó riherongy mutasson egyetlen embert aki rá szavazott! Nincs kit képviseljen, mert a maszopos listáról jutott be, és az ő jóvoltukból kell tűrnünk ezt a köpedelmet minden közvetítésen! Felháborító, amit ezek művelnek! Még az a szerencse, hogy vannak tapasztalataink, hogyan kezel válságot az álságos ballibsi oldal. Sehogy! Még nagyobb terhet rónának a nyakunkba! Jobb lenne, a szájukat se nyitnák ki. 2022-ben jön a pontozás, remélem az mostani ellenség közül nem sokan érik majd el az 5%-os küszöböt!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?