Blogolj!

A kormány félmilliót ad az egészségügyi dolgozóknak, az ellenzék visít

Pintér M. Lajos

Az MSZP és a DK egymást múlja felül, egészen pontosan alul, olyan szánalmas reakciókkal rukkoltak elő Orbán Viktor miniszterelnök pénteki bejelentésére.

A DK-s Molnár Csaba nem köszön, követel! Fotó: MTI

A munkájuk és áldozatvállalásuk elismeréseként ebben az évben minden egészségügyi dolgozó ötszázezer forintnyi pluszjuttatást kap

mondta reggeli rádióinterjújában a kormányfő, aki mindezt a szombaton ismertetendő járványügyi akcióterv és alap egyik legfontosabb elemeként ismertette a magyarokkal.

Ha valaki, akkor az egészségügy szereplői most nagyon, de nagyon megérdemlik a figyelmet és a támogatást, erről nincs és nem is lehet vita!

Orbán: minden egészségügyi dolgozó 500 ezer forint pluszjuttatást kap

A magyar kormány holnap, azaz szombaton mutatja be a járványügyi alapot és akciótervét, kedden pedig a hazai gazdaságtörténet legnagyobb gazdaságélénkítő csomagját. A kormány azon dolgozik, hogy mentse a magyar életeket, segítsen a magyar embereknek, védje, majd újraindítsa a gazdaságot.

A bejelentés hírére szinte felrobbant az internet, hiszen a nagyvonalú juttatással a kormányzat valóban a járvány élharcosait, nemzetünk a frontvonalban harcoló, az emberek egészségéért és életéért null-huszonnégyben küzdő hősöket ismeri el. Olyan döntésről van szó, melyet a jóérzésű állampolgárok csakis a legmelegebben támogathatnak, és támogatnak is.

Nem úgy a balliberális szégyenellenzék! A DK-nak és MSZP-nek nevezett futottak még gittegyletek máris kiküldték soros paprikajancsijaikat, hogy ócsárolják Orbán Viktort, illetve a kormány szándékát, tevékenységét, határozatát. Ha már építeni nem tudnak, akkor rombolnak a végtelenségig, ássák az árkokat a valamikori kommunisták méltó szellemi ivadékaiként. Fullba tolták a kretént, hogy abban nem volt semmi köszönet ahelyett, hogy mondjuk egyszerűen egy köszönetet mondtak volna, vagy a sűrű csenddel gazdagították volna a nemzeti egységet. Miről is vartyognak ezek a politikai futóbolondok, akik a legnagyobb nehézségek és megpróbáltatások közepette is genetikailag alkalmatlannak tűnnek az összefogásra?

A Maszop részéről Harangozó Tamás frakcióvezető-helyettesnek volt képe azt állítani, a kormány az ő javaslatukat hajtotta végre. Na ja, nyilván, hiszen Orbán Viktornak és kabinetjének nincs saját ötlete, csakis az agysebész szociktól lopkod. De ez még nem elég, a szegfűsök követelik, igen, követelik, hogy a szociális ágazatban dolgozókra is terjesszék ki a juttatást, de tüstént, mert ez így smafu!

A DK még mélyebbre ásta magát a pöcegödörben. Kígyózó Fletó DáKó-pártja Molnár Csaba brüsszelita parlamentert futtatta meg, aki – kapaszkodjanak – miután szétfitymálta a miniszterelnök bejelentését az 500 ezres juttatásról, négy további feltétellel állt elő. (No comment...) Szóval a gyurcsányisták például követelik (minden zagyvaságukat nem soroljuk fel), hogy azonnal érkezzen a pluszpénz, aztán szigorúan forintban essen be, ne utalványok formájában, na meg leginkább úgy sz.r ez az egész, ahogy van! Azaz, ne félmilliót adjon a gaz kormányfő, hanem SOS emelje százszázalékosan duplájára valamennyi egészségügyi dolgozó bérét.

Uff, ők beszéltek. Sokat. Híg a leve, mint megszoktuk.

A kutya ugat, a karaván – Isten segedelmével – halad.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/92812/pics/lead_800x600.jpg
DK,egészségügy,ellenzék,gazdaság,koronavírus,MSZP,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?