Blogolj!

Szijjártó Péter kupán csapta az EU liberális sivalkodóit


Alaposan kiosztotta a nemzetközi ballib mainstreamet Facebook-oldalán a külgazdasági és külügyminiszter. Tény és való, ahelyett, hogy rajtunk vezetik le frusztrációjukat, akár tehetnék a dolgukat is. Lehetőleg csendben.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Sajnos egyáltalán nem meglepő, hogy még a jelenlegi rendkívüli helyzetben is akadnak olyanok, akiknek semmi sem szent. Az elmúlt napokban, hetekben rengeteg támadás érte Magyarországot és a kormányt a balliberális politikai oldalról, de hogy miért, azt tőlem ugyan ne kérdezzék. Hiszen a napnál is világosabb, hogy miközben az ország józan gondolkozású vezetésének minden energiáját leköti az új típusú koronavírus-járvány elleni küzdelem, addig a magukat értelmiséginek, hova tovább, modern szemléletűnek valló ellenzéki politikusok szemmel láthatóan átálltak a gyilkos kór oldalára és fittyet hánynak az emberi élet szentségére.

Ne hibáztassuk őket, szellemi tőkéjük csecse ott ring a nemzetközi liberális mainstream anyatestén, ők pedig serényen és ügyesen szopogatják, hogy aztán sütnivalónak álcázott gonoszságaikat kottából olvasva dalolhassák el nap mint nap: Orbán Viktor diktátor, a magyar állam illiberális, a hatalom tej.

Szijjártó Péter a biztonság kedvéért azért megmutatta merre van az arra és nyájas hangnemben felhomályosította "a bukott olasz baloldali miniszterelnök, az örök nagykoalíciós kistestvér német szocialisták, a választást soha nem nyert osztrák zöldek és a luxemburgi kommunisták", no meg "a szélsőségesen intoleráns északi liberálisok" alkotta sivalkodó brancsot, hogy hiába ugatnak habzó szájjal, a karaván halad.

A külgazdasági és külügyminiszter rávilágított arra, ami eddig is egyértelműen kiviláglott a mocsárszagú és gyűlölettől fortyogó sötét felszín alól: a nemzetközi liberális mainstream pártjai és politikusai frusztráltak és irigyek, mert csak álmodozhatnak az olyan társadalmi támogatottságról, mint amilyennel az elmúlt három parlamenti választást kétharmados többséggel megnyerő magyar kormány rendelkezik. Fájdalmas dolog lehet ez, szó se róla.

Régi mondás ugyan, de igazságtartalmából mit sem veszített az évek alatt: amelyik kutya ugat, az nem harap. Az ugatás zajához meg azért hozzá lehet szokni. Ettől persze még bosszantó.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/92624/pics/lead_800x600.jpg
eu,koronavírus,liberális,Szijjártó Péter
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
kata 2020-03-31 20:55:13
Az EU semmit sem érő, aktatologató, bérenc politikusai - tisztelet a kivételnek -, a szájukat se nyissák ki, főleg bíráló szavakra nem! A jogállamiságért aggódnak már megint, de a járvány sújtotta országoknak nem adnak pluszba egy centet sem! Nagyon jól teszi a külügyminiszter, ha határozottan erre a mocsok bandára pirít! Hogy mekkora foganatja lesz, nem tudni, és már csak abban reménykedem, hogy némelyik tagországnak kinyílik végre a szeme, és csipkerózsika álmából felébredve végre belátja, hogy az ottani bürokratákkal szemben össze kell fogni a normális országokkal! Vagy ha ők nem látják be, akkor országaik lakossága fogja beláttatni velük! Vagy, ha minden kötél szakad, szakadjon ez az egész, semmire sem való únió, és mindenki alakítson ki szövetséget azokkal, akikkel egy hajóban eveznek, és megértik egymást. Mert ennek így már nincs semmi értelme!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?