Blogolj!

Orbán Viktor feltörölte a padlót Tordai Bencével (videó)


Egészen parádés produkcióval fektette két vállra a miniszterelnök a Párbeszéd kekec bohócpolitikusát. Finoman, elegánsan, tanári módon oktatta ki, hogy arról koldul...

Fotó: MTI

Nincs új a nap alatt: a balliberális ellenzék ismét szembeköpte a magyarságot, megint elárulta a nemzetet. A különféle gittegyletek futottak még képviselői oldalukon az úgynevezett függetlenekkel (tisztelet a kivételnek: Mi Hazánk) megint nemet mondtak a koronavírus-törvényre, a veszélyhelyzet és a rendkívüli jogrend meghosszabbítására: szerencsére a Fidesz-KDNP kétharmadának szavazata elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy a kormány megkapja a felhatalmazást az emberi életek és a gazdaság védelméhez szükséges rendkívüli döntések meghozatalához.

A voksolást követően felpörgött a fröcsögés, melyben a Jobbik szellemi verőlegénye, Jakab Péter és a gyurcsányista percemberke, Arató Gergely mellett a Párbeszéd bohócpolitikusa, Tordai Bence vitte a prímet. A kekec szégyenképviselő megpróbált kikezdeni Orbán Viktorral, de rajtaveszett, a miniszterelnök tanári mozdulattal tette helyre, még inkább: zsebre.

Tordai többek között azzal vádaskodott, hogy a kormány vírus- és válságkezelése csupán csak azt a látszatot kelti, hogy gyors és hatékony, valójában inkább elkésett és nem elégséges. 100 ezer forintos válságkezelő alapjövedelmet követelt minden felnőttnek, illetve 50 ezres támogatást gyermekenként azoknak, akik elveszítik munkájukat. Majd azzal rágalmazta meg a kormányfőt, hogy ha a munkához akarja kötni a jövedelmet, akkor tulajdonképpen úgy gondolkodik, hogy „aki nem dolgozik, ne is egyék, illetve haljon éhen, aki elveszíti a munkahelyét”...

Orbán erre közölte: április 6-án vagy 7-én Magyarország történetének legnagyobb gazdaságélénkítő akciótervét mutatja be az országnak, melynek eredményeképpen mindenkinek lesz munkája és abból tisztességes bére Magyarországon a válság lezárultát követően. Azt viszont nemhogy bölcsnek nem nevezné, de károsnak tartja, hogy mindenféle teljesítmény nélkül 100 ezer forintokat osztogasson az állam: ez sehová nem vezet (illetve pontosan tudjuk, hová...)! A miniszterelnök emlékeztetett: 2010-ben a balliberálisok országromboló kormányzását követően 12 százalékos munkanélküliség mellett vette át a kormányrudat, és csak nevetett rajta az ellenzék, mikor tíz év alatt 1 millió új munkahelyet ígért. De megcsinálta, mert hazánk eljutott odáig, hogy mindenki dolgozhatott, aki akart. És – ígérte – újra meg fogja csinálni, efelől senkinek se legyen kétsége!

Ha a kisstílű és kisszerű Tordai Bence ekkor még nem süllyedt volna el szégyenében, a kormányfő felhívta a figyelmet, érdemes lenne egyezségre jutnia párt- és elvtársával, a bukott EP-képviselő Jávor Benedekkel, aki egy napja arról írt: a WHO által világjárvánnyá nyilvánított koronavírus „egy relatíve ártalmatlan járvány”, illetve „ez most egy relatíve olcsó figyelemfelhívás” és „egy relatíve ártalmatlan, olcsó járvány”. Neki legyen mondva...

Tanulság?

A koronavírus-törvény vitája megint megmutatta, hogy gondolkodik és cselekszik egy felelős politikus, egy államférfi, akinél a legjobb kezekben van a nemzet sorsa. És azt is felvillantotta, mi fán teremnek és mire képesek a honi közélet félnótás futóbolondjai. Az Isten óvja tőlük Magyarországot!

(A nyilvános politikai kivégzés alább végignézhető.)

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/92614/pics/lead_800x600.jpg
koronavírus,Orbán Viktor,országgyűlés,Tordai Bence
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2020-03-31 19:19:38
Egyetértek! Ide sorolnám még Dömötör Csabát, és a nemzetközi színtérről Szíjjártó Pétert! Mindhárman mesterien értenek hozzá, hogy belefojtsák a szót a handabandázó majomcsordába.
Válaszolok
Hát, így van ez 2020-03-31 11:09:21
Én, mint fehér, keresztény, heteroszexuális patkány, sőt rémisztő, maradék képződmény mondom:
Azt mindenekelőtt szögezzük le, hogy hamarabb kell felkelnie annak, aki a kommunikáció terén meg akarja fogni a miniszterelnök urat. Egy olyan hibbant agyú sz@rházinak, mint ez a tordai (nem véletlen a kisbetű, hiszen a hatökör szót sem írjuk soha nagybetűvel !!!) ez a feladat egyszerűen végrehajthatatlan !!!!
Válaszolok
Neknem ezkell 2020-03-30 19:19:21
Láttam azta Tordai csimpánzt!
Ráadásul hazudott is, mert az nem igaz, hogy a románok ( se! ) úgy osztják a pénzt!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?