Blogolj!

Fontossági sorrend

Ragnar Volarus

Itt ez a rohadt járvány. Minden téren kellemetlenségeket okoz. Ki-ki a maga módján harcol ellene, vagy igyekszik lelket önteni a frontvonalban dolgozókba.

A művészek énekelnek, a mémgyárosok pedig próbálnak minket mosolyra bírni. Ugye zeneszám már készült nem kevés. Kezdődött Varga Miklós újraírt slágerével.

Megszületett az összefogás himnusza, több százezren hallgatják

Szájára vette a nép Nagy Szilárdot és Ragány Misát, persze csak a kifejezés lehető legjobb értelmében. A két muzsikus vasárnap töltötte fel YouTube-ra klipjét, amelyet Varga Miklós Európa című klasszikusának átiratához készített és már 700 ezernél is többen látták.

Aztán a Neked írom a dalt is újra meghallgathatjuk „koronavírus verzióban”.

Magyar zenészek megható videóban mondanak köszönetet a járvány elleni küzdelemért

Pár napja látott napvilágot az összefogás himnusza , most pedig újra zenészek álltak össze és egy LGT dalban mondanak köszönetet mindazoknak, akik a koronavírus ellen minden egyes nap harcolnak és kitartanak. Legyen szó egészségügyi dolgozóról, tanárról, vagy épp bolti pénztárosról, ez a dal elsősorban nekik szól.

De például Deniz is felkérte több kollégáját, hogy próbáljanak mindenkit otthonmaradásra buzdítani és lelket önteni mindannyiunkba.

 A miniszterelnök pedig legutóbbi bejegyzésével köszönetet mond az egészségügyben dolgozóknak.

Ám sajnos van ellenpólus is. Mohács szocialista polgármesterével szemben például közveszéllyel fenyegetés miatt nyomoznak, miután egyetlen megbetegedés miatt kijelentette, hogy városa úgynevezett „coronaria gócponttá” vált. Éljen a pánikkeltés és a fake news.

De a legszebb mégis a DK gyűlöletcsászára, a vért hányó Vágó István, aki rohadtul elégedett, mert éppen elégtételt vehet a Magyar Nemzeten. Ugyanis 24 órán át kint kell legyen az oldalon, miszerint – az akkor még Magyar Idők – egy cikkben valótlanul híresztelte, hogy a kampányban vállalt fellépéseiért Vágó István felperes a Human Operator Zrt.-től honoráriumot kapott. Az írás 2018. januárjában jelent meg.

 Most pedig gondolkodjunk el, mi az, ami fontos így a járvány közepén. És állítsuk fel a sorrendet. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/92535/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?