Blogolj!

Döbbenet: a V21 is szétbombázná a hatékony védekezést!


A jelek szerint a többek között volt miniszterekből és államtitkárokból álló csoportosulás is a vírusnak szurkol, és rövid távú politikai megfontolásokból kockára tenné a magyar emberek életét.

Bod Péter Ákos és Balázs Péter: ketten a szégyentelenek közül.

Balázs Péter, Bod Péter Ákos, Andor László, Bárándy Péter, Bozóki András, Érsek Ákos, Gábor Péter, Göncz Kinga, Holoda Attila, Hegyesiné Orsós Éva, Jeszenszky Géza, Kajdi József, Mellár Tamás, Nagy Zoltán, Pusztai Erzsébet, Raskó György, Székely Tamás.

Jól jegyezzük meg ezeket a neveket, írjuk fel korommal a kéménybe, ahogy mondani szokás! A gyülevész balliberális ellenzék után ők a következők a sorban, avagy a soros „megmondóemberek”, akik a jelek szerint a vírusnak szurkolnak, nem az eredményes védekezésnek. Mondhatni: árulják a hazát! A kormány ellen lázítanak: nyílt levélben támadták ugyanis meg a felhatalmazási törvényt, avagy a veszélyhelyzet, rendkívüli jogrend meghosszabbítását.

Aljas, rövid távú politikai megfontolásból ezzel tulajdonképpen kockára teszik a magyar emberek életét, a magyarok egészségével játszanak.

Na meg leginkább a tűzzel! Akkor, amikor az összefogás, az együttműködés ideje köszöntött be, ez a dísztelen csürhe képtelen félretenni egyéni ambícióit, személyes szempontjait, és kavarja a fekáliát politikai homokozójában.

Van képük azzal a veretes hazugsággal házalni, hogy a világjárvány okozta válságos helyzet kezelésére az Orbán-kormánynak a rendeleti kormányzást lehetővé tevő felhatalmazási törvény nélkül is minden szükséges jogi eszköz a rendelkezésére áll. Hát hol élnek ezek?

„A határozatlan idejű és korlátlan terjedelmű rendeleti kormányzásra adandó felhatalmazás kizárná, hogy a kormány munkáját az Országgyűlés és rajta keresztül a választópolgárok ellenőrizzék”

– sivalkodnak, miközben a szólás- és sajtó szabadságának állítólagos korlátozása miatt jajveszékelnek. Hogy biztosra menjenek, arra utasítgatják csicskásaikat, a balliberális parlamenti szégyenbrigádot,

„ne mondjanak le a választás útján rájuk ruházott felelősségükről, és ne szavazzák meg a korlátlan idejű rendeleti kormányzást, a szólás- és sajtószabadság korlátozását!”

Ennyit akkor rólatok. Amúgy tükörbe tudtok nézni, ha jó néhány napig megbénítjátok a kormány rendkívüli intézkedéseit, az eredményes védekezést, emiatt pedig – neajdisten – bekövetkezik a komolyabb tragédia?

V21! Nem felejtünk! Emlékezni fogunk rátok, gyalázatos viselkedésetekre, ha elvonult a vihar!

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/92205/pics/lead_800x600.jpg
koronavírus,Orbán Viktor,V21
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Ernest 2020-03-26 16:09:30
Hogy nem tudja Covid magával vinni ezeket a kivénhedt vadbarmokat!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?