Blogolj!

Az ellenzék megint elárulta a magyar nemzetet

Pintér M. Lajos

Nem tették lehetővé a veszélyhelyzet meghosszabbítását, amivel veszélybe sodorták a magyar emberek egészségét, hovatovább életét. A jelek szerint tényleg a vírusnak szurkolnak...

Fotó: Facebook/Kocsis Máté

Nem tudta átlépni saját árnyékát a magyar parlamenti szégyenellenzék, képtelen volt szabadulni politikai paranoiája és kisszerűsége csapdájából. Hiába szólított fel nemzeti összefogásra a koronavírus-járvány ügyében a miniszterelnök, a balliberális gittegyletek ellökték a kinyújtott kezet, és a hétfői vitát követő szavazáson nem támogatták, hogy az Országgyűlés kedden sürgősséggel döntsön a veszélyhelyzet meghosszabbításáról szóló törvényről.

A DK, az MSZP, a Jobbik, a Párbeszéd, LMP az ún. függetlenek díszkíséretében történelmi bűntényt követtek el: a nemzet ellen voksoltak a Tisztelt Házban, leszavazták a magyarság érdekeit. Ezzel veszélybe sodorták a védekezés hatékonyságát és eredményességét, kockára tették a magyar emberek egészségét, hovatovább életét.

A 15 napos veszélyhelyzet ugyanis 26-án lejár, a parlamenti kétharmad – úgy tűnik – leghamarabb 31-én hozhat ezzel kapcsolatban döntést, vagyis napokig „ex lex” állapot alakulhat ki a járvány terjedésének egy súlyosan fenyegető pontján, amikor adott esetben felmerül a lehetősége, hogy a veszélyhelyzet intézkedések (például a 15 órás boltzár, a határok lezárása vagy épp a gazdaságvédelmi rendelkezések) – átmenetileg – érvényüket veszíthetik.

A magyar emberek bőrére megy a játék, de a kisstílű ellenzék aljas, politikai haszonleső hangembereivel – a diktatúráról, puccsról, államcsínyről, királlyá koronázásról hadováló félkegyelműekkel: a károgón dülöngélő Gyurcsány Ferenccel, a bohócnak is rossz Jakab Péterrel és a hisztigép Szabó Tímeával – az élen nem zavartatta, vagyis nem hazudtolta meg magát. Megint kimutatta a foga fehérjét, és bebizonyította: a nemzet és az ország sorsánál fontosabbnak tartja vélt vagy valós politikai érdekeit. Az acsarkodás, a cirkuszt, az eszetlen és esztelen üldözési mániát. Mert azt hiszi vagy reméli, ha a kormány és miniszterelnöke „belefullad” a válságba, abból majd profitálni tud, hatalomhoz és konchoz jut. Mert ezt a társaságot csakis ez érdekli és motiválja, nem a közösség biztonsága és előbbre jutása.

Sebaj, legalább most már mindenki pontosan látja, kivel állunk szemben: kik dolgoznak a magyarokért, és kik ellenük. Orbán Viktor pedig leszögezte: ha az ellenzék nem akar együttműködni és összefogni, a válságot nélkülük is meg fogja oldani a kormány, a gazdasági kedvezményeket és az emberi életeket védő intézkedéseket nélkülük is fenn fogja tartani, vagy így, vagy úgy.

A DK, az MSZP, a Jobbik, a Párbeszéd, az LMP és a szedett-vedett álfüggetlenek soha vissza nem térő lehetőséget, esélyt kaptak, de nem éltek vele. Leszerepeltek egytől egyig. Végleg elvált a szar a víztől.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/92216/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,ellenzék,koronavírus,országgyűlés,parlament,veszélyhelyzet
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?