Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Ez vár ránk, ha nem maradunk a seggünkön


Nem lehet elégszer elmondani, hogy mindenki maradjon otthon. Ez nem túlreagálás, ez nem felesleges pánikkeltés, de ha nem hiszünk a szakembereknek, higgyünk a szemünknek. A Sky News-nak sikerül Bergamo egyik legleterheltebb kórházában forgatnia.

Háborús állapotok uralkodnak Bergamo legleterheltebb kórházában. Még a váróteremben is ágyak vannak, mivel az intenzív osztály megtelt. A kórház tele van lélegeztetőgépre kapcsolt illetve légzési nehézséggel küzdő emberekkel. A kórház személyzete védőfelszerelésben rohangál a páciensek között, az egész kórház úgy néz ki, mint egy intenzív osztály.

Bergamo városa maga kérte, hogy az újságírók mutassák be az ottani állapotokat,

Hogy megmutassuk mindenkinek, hogy néz ki egy olyan  katasztrófahelyzet, amelyet még soha senki nem tapasztalt. Azt akarják, hogy Önök lássák. Azt akarják, hogy a világ lakossága megkérdőjelezze saját kormányainak válaszait. Mert már nem lehet mentség, hogy senki sem tudott róla. Olaszországnak nem. Senki más másnak sem.

Ugye tudjuk, hogy az olaszok az első napokban nem vették komolyan a koronavíust? Hogy mikor kihirdették a kijárási tilalmat több százan indultak tengerparti nyaralójukba, magukkal víve a vírust az ország több pontjára.

Remélhetőleg mi nem szeretnénk hasonló állapotokat az országban. Ha tényleg így van, tegyük pár hétre félre kényelmeinket, vágyainkat és maradjunk a fenekünkön, maradjunk a négy fal között, ne menjünk feleslegesen az utcára, ne most használjuk ki a jó időt városnézésre, mert a pár hétből nagyon hamar pár hónap is lehet.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/92057/pics/lead_800x600.jpg
koronavírus,Olaszország
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?