Blogolj!

Miért nem fogja már be Vágó?

Ragnar Volarus

Kért már egy pár dolgot a magyar kormány és Orbán Viktor a koronavírus-járvány kapcsán. Némelyiket nehezebb, másokat könnyebb teljesíteni. Van ami lemondással jár, van ami semmibe nem kerül.

Ez utóbbi csoportba tartozik az is, hogy az ellenzék ne használja fel politikai célokra a koronavírus miatt kialakult helyzetet. De a baloldali horda még ezt a könnyen teljesíthető kérést sem tartja szem előtt.

Itt van rögtön kezdetnek a gátlástalanság felkent DK-s lovagja Vágó István, immár ki tudja hányadik alkalommal az elmúlt napokban. A korábbi kvízmester mostanában már úgy tűnik híján van az agynak, a jó ízlésnek meg aztán pláne! Most éppen az alábbi képpel jelentkezett a közösségi portálon. A múltkori se volt piskóta, és ez is bicskanyitogató!

Azért feltenném a kérdést. Mikor vette át a miniszterelnök az összes magyarországi cég vezetését? Mikor kezdett mindent ő irányítani? Ha lemaradtam erről, akkor viszont jelezném neki, hogy itt az utcában a kisközértben követeljen meg nagyobb tisztaságot, a lakótelep tetején működő gumiszervíz csökkentse az árait, és az Aldiban töltsék serényebben a polcokat! Ja, és Vágó Istvánt rúgják ki! Mindenhonnan! Mert ezzel az aggyal fegyver nélkül is közveszélyes!

Aztán Gyurcsány Ferenc a szokásos kis videói egyikében kijelentette, az ellenzék sokkal jobban kezelné ezt a helyzetet. Ilyenkor azért már tényleg kibújik az emberből egy két cudar mondat. Teringettét Fletó, felgyorsult a leépülésed? Olyan gyorsan felejtesz, hogy hozzád képest az elefánt maga az örök emlékezet és a Kincses Kalendárium szerelemgyereke. Az ellenzék vezetőjét szeretném emlékeztetni 2006. augusztus 20-ra. Amikor nem egy világjárvány, hanem egy vihar kezelése is megoldhatatlan feladatnak bizonyult számukra.

Harmadiknak pedig itt van Donáth Anna, aki biztosan nem kiemelt óraszámban tanulta a matematikát. A Momentumos fúria az ATV-ben hörögte el, hogy

„Amikor az első koronavírusos esetet regisztrálták Magyarországon, vagy kiderült, hogy iráni diákok az elsők, az első reakciónk az volt, hogy ilyen nincs. Ilyen nincs, hogy ekkora „szerencséje” – ezt az idézőjelet Donáth Anna mutatta - legyen Orbán Viktornak, hogy nem olasz diák vagy egy magyar állampolgár az első fertőzött!”

Édes Anna! (Bocs Kosztolányi!) Ez nem szerencse és nem is „szerencse”. Ez tény. Ráadásul nem csak az első volt iráni. A szombat reggeli legfrissebb adatok szerint hazánkban eddig 25 új koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván, közülük 9 iráni, 1 brit, és 15 magyar állampolgár. Érted? Huszonötből kilenc! Az 36 százalék. Ez ám a balszerencse!

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/91752/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?