Blogolj!

Brutális csaták a határon!


Nem elég, hogy koronavírus-járvány okozta pánik már szép lassan eluralkodott szinte az egész világon, még a migránsok sem bírnak magukkal, akik amellett, hogy ámokfutásba kezdtek a görög-török határon, még potenciális vírushordozók is, így mindenféle ellenőrzés és óvintézkedés nélkül szabadulnának rá ismét Európai Unió országaira.

Ahogy arról is mi is rendszeresen beszámolunk, a hazai migrációs nyomás is egyre jobban fokozódik, folyamatosan heti több száz határsértőt fognak el a határőrök, vagy gondoljunk csak vissza a nemrég történt röszkei eseményekre, amikor migránsok egy csoportja megpróbálta áttörni a kerítést.

Na, most képzeljük el ugyanezt a helyzetet csak jóval több és erőszakosabb migránssal a görög-török határátkelőnél, ahonnan egyre több felvétel lát napvilágot a liberálisok és migránspártiak hőn szeretett pártfogoltjairól, amin nyoma sincs a hazáját az erőszak és háború miatti kényszerből elhagyó áldozatoknak.

Ott bizony a csúf igazság látszik, amint eszeveszett módon próbálnak átjutni a kerítéseken, legyen annak harc, lövöldözés vagy éppen gyújtogatás az ára.

Görög tisztségviselők szerint csak az utóbbi nyolc napban több ezer behatolást akadályoztak meg a határőrök, a legtöbb próbálkozó pedig afgán vagy pakisztáni volt. Nézegessük csak a kiszivárgott felvételeket és szoktassunk magunkat ahhoz a gondolathoz, hogy ha a helyzet nem oldódik meg hamarosan, akkor ezek a képsorok Magyarország határánál is lejátszódhatnak…

(Borító: fox44news.com)

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/91544/pics/lead_800x600.jpg
határ,határvédelem,migráció,migráns
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?