Blogolj!

A kirekesztő Niedermüller halálra sértődött, de nem kér bocsánatot


Megint szintet lépett a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat és nőket rémisztő képződménynek minősítő DK-rasszista. A gyurcsányista Niedermüller nem hajlandó elnézést kérni, sőt, vérig sérti, hogy „rohadt, szemét állatnak” nevezik Erzsébetvárosban, ráadásul hatalmas arccal biztos benne, hogy újraválasztják.

Fotó: MTI/Marjai János

A VII. kerület fura urának igencsak vastag bőr van a képén. Gréczy Zsolt elvtársa és felebarátja, a Gyurcsány-féle DáKó-párt plakátarca soros kirohanásával a Soros-féle „háromnégyesen” botránkoztatta meg a közönséget. Jól tévednek, a rasszista, kirekesztő Niedermüller Péter továbbra sem bánja bűneit, nem kér bocsánatot amiatt, hogy néhány hete az ATV-ben „rémisztő képződményeknek” címkézte a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat és nőket. Sőt, még ő van felháborodva, hogy tüntettek ellene, és az utcán is be-beszólogatnak neki.

Pedig nincs min meglepődnie, rászolgált a szemrehányásokra, a kritikákra, hogy ennél többről már ne is beszéljünk. Ennek ellenére tudomást sem vesz saját ocsmány gyűlölködéséről, csak és kizárólag az ellene fordulókat bélyegzi gyűlöletkeltőnek.

A gyurcsányista politikus ezúttal is azt fejtegeti, rémisztőnek tartja a keresztény-konzervatív-nemzeti családpolitikát, mely szerint „az országot csak fehérekre, heterókra és keresztényekre építjük, akkor akik nem érzik magukat ebbe a kategóriába tartozónak, azok ki vannak rekesztve”. A kirekesztett másságért aggódó főkirekesztő nem bírja magában tartani, halálra sértődött rajta, hogy a fehér, keresztény, heteró magyarok, azaz a „rémisztő képződmények” tüntetni merészeltek erzsébetvárosi hivatala előtt, és lemondását követelték, követelik.

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tartottam megterhelőnek ezt a tüntetést itt az épület előtt, de nem azért mert félek, hanem mert elképesztőnek tartom azt a gyűlöletet, ami egy ilyen tüntetésen meg tud nyilvánulni. Mert induljunk ki a legrosszabból, hogy még ha meg is sértettem egy társadalmi csoportot, Ön szerint ez a normális reakció rá? Hogy egy döglött patkányt ideküldenek, hogy a Facebookot telerakják képekkel leszúrt sertésekről és ráírják a nevemet?” – háborog a DK (egyik) legalja. Niedermüllernek azért van mersze és arca, hogy mocskos szájára vegye a Magyar Katolikus Püspöki Konferenciát is, mely „elítélt engem, mert azt gondolom, hogy a püspöki karnak inkább a papi pedofíliával kellene foglalkoznia, nem velem”.

Erzsébetváros szégyenpolgármestere a hazai médiapályán – a baráti tűznek nyomát sem érzékelve – olyannyira beindul, hogy kinyilatkoztatja: ha visszamehetne az időben, akkor is ugyanezt mondaná. „Szóval igen. Nekem vannak meleg barátaim és tudom, hogy mit jelent nekik az, hogy itt kell élniük, pedig nekik is egy életük van. Az, hogy mi heterók vagyunk, mi szorítjuk be őket ilyen ketrecekbe. De nem akarok LMBTQ-felszólaló lenni, csak nem értem, hogy miért kell emberek mindennapi életét korlátozni?” – tolja fullba a kretént és a meleglobbit.

Alávaló produkciójára azzal teszi fel a koronát, hogy nagy mellénnyel kijelenti: ha most lennének az önkormányzati választások, szerinte a VII. kerületiek újra megválasztanák. „De azt is hozzáteszem, hogy azért van olyan, hogy ballagok haza a kerületben és valaki odaszól, hogy te rohadt, szemét állat. Vagy ennél csúnyábbat”hisztizik és sivalkodik, hogy utolérte őt a gyűlölet. Naná, hogy!

Hiszen nem történt más, mint saját fegyverét fordítják ellene a megsértett és porig alázott: kirekesztett erzsébetvárosiak. Ahogy azt illik. Joggal és megérdemelten.

Ki kardot ránt, kard által vész el. Ez a sors vár az uszító, farizeus Niedermüllerre Niedermüllerekre is a magyar politika süllyesztőjében. Előbb vagy utóbb, de megszabadulunk a Gonosztól.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/90897/pics/lead_800x600.jpg
DK,Niedermüller Péter
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
tibor 2020-02-25 06:30:41
Ennek az embernek a kinézete rémisztő!
Válaszolok
kata 2020-02-24 19:42:31
Tanuld meg te kretén, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten! Mivel nem tudod kikerülni, hogy az utcán, és bárhol csak saját elvtársaiba botlasz, hozzá kell szokni, hogy esetleg azt kapod amit megérdemelsz! De még azt sem, mert még nem kaptad meg azt a jól kiérdemelt sallert arra az undorító képedre! Remélem óriási pofára esés lesz 2022-ben, mert most túl nagy mellénnyel vagytok, és megtudjátok, hol a helyetek! Nem kell megsértődni, ha őszinte szavakat kapsz az aljas jellemedre vonatkozóan!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?