Blogolj!

Gyerekeket is használna a NAT ellen a TASZ


A NAT miatt tiltakozók gyűltek össze Pécsett, hogy megvitassák, milyen formában lehet tiltakozni az új Alaptanterv ellen. A megbeszélés feltehetőleg annak a folyamatnak a része, mely Soros támogatásból minél több tüntetést kíván szervezni a jelenlegi kormány ellen.
A megbeszélésről, melyen pedagógusok, diákok, civilek vettek részt a bama.hu számolt be.

Az est házigazdája a Soros György által támogatott helyi szervezet az Emberség Erejével Alapítvány volt, amelynek vezetője, Nyirati András kijelentette: a „NAT nem jó” és azt szeretnék kitalálni, hogy mi legyen. A rendezvényen felszólalt Rajnai Richárd, a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakgimnázium volt igazgatója, aki iskolákba elhelyezett kamerákról és megfigyelt tanárokról vizionált és dr. Almásiné Balatinácz Éva a Janus Pannonius Gimnázium pedagógusa is.

A legmesszebbre a beszélgetésben Zeller Judit a TASZ jogásza ment, aki szerint nyugodtan be lehet vonni a kiskorúakat is a sztrájkba, igaz, hogy ők nem sztrájkolhatnak, de szolidárisak lehetnek a pedagógusokkal.

Abszolút lehet azon gondolkodni, hogy a gyerekek teljes részvételével, a kiskorúak teljes részvételével lehet ezt az egészet lejátszani.

– mondta. 
 
Úgy tűnik, hogy Soros György és az általa pénzent civil szervezetek most már semmitől sem riadnak vissza. Honlapot hoznak létre tüntetési kisokossal, de már odáig merészkednek, hogy kiskorúakat is használnának ahhoz, hogy elérjék célaikat. A politikai pedofilia új színtre lépett és az sem biztos, hogy ez már a jéghegy csúcsa.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/90770/pics/lead_800x600.jpg
NAT,pedagógus,pedofília,Soros
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2020-02-23 20:27:55
Sokan nem értjük, miért nem lehet kitiltani az országból ezt a kártékony férget az élősködőivel együtt? Aljas céljaik elérése érdekében már a kiskorú gyerekeket is célba vették. Lehet egy 17 évesnek is véleménye, de mivel kiskorú, cselekvőképtelennek számít! Szülei felelnek érte, tehát a soros bagázs nagyon gyorsan felejtse el őket! Ha fellépnénk ellenük, biztosan sivalkodna egyet a brüsszeli soros-horda, de mindennek határt kell szabni egy bizonyos ponton túl! A nemzeti konzultáció kérdései között ennek is szerepelnie kellene, hogy mekkora az igény, hogy a vén bajkeverőt és csatlósait ki kell tiltani az országból! A világon nem egy ország megtette, nem is meri betenni a patáját oda a gazember! Mi miért nem merjük meglépni? Óriási károkat okoz, embereket ugraszt egymásnak, és mindig van olyan itthoni gazember, aki a pénzért kiszolgálja! Ki velük az országból!
Válaszolok
Hát, így van ez 2020-02-23 12:21:46
Komolyan felvetődik immár a kérdés: meddig tud még lesüllyedni ez a hitvány, úgynevezett baloldal, mert az iskolások felhasználása már tényleg a mocsok legaljának tűnik. Ám én "bízom" még a soros-csicskák további aljas ténykedésében? Úgyhogy megy ez még ennél lejjebb is ezeknek a húgyagyúaknak. Ott viszont már csak a bányászbéka érdeklődik !!!!!!
Következő - szerintem jogos - kérdés:
Miért nem zavarjuk már ki ebből az amúgy normális kis országból ezeket a szemét NGO-kat, a hazaáruló vezetőikkel az élen ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?