Visszatér a szigorú határellenőrzés
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy az európai és a világ koronavírus-járványhelyzetét figyelembe véve visszavezetik a szigorú határellenőrzést. Bizonyos országokból csak tesztelés után, a 14 napos karantént vállalva lehet majd belépni az országba, de olyan államok is lesznek, ahonnan egyelőre nem lehet beutazni.
Blogolj!

Nem engedhetjük, hogy rajtunk röhögjön Románia!

Ragnar Volarus

Tőkés László szerint a román nacionalisták kinevetnék a magyarságot, ha annyi év pereskedés és az Európai Bizottsággal és Romániával szemben megnyert per után nem sikerülne összegyűjteni a nemzeti régiókról szóló európai polgári kezdeményezéshez a szükséges egymillió aláírást.

Fotó: Pixabay

Na már csak ez hiányozna! Egyébként tényleg szégyellhetjük majd magunkat, ha annyi év pereskedés és az Európai Bizottsággal és Romániával szemben megnyert per után nem sikerülne összegyűjteni a nemzeti régiókról szóló európai polgári kezdeményezéshez a szükséges egymillió aláírást.

Mindezt ráadásul a nemzeti összetartozás évében!

Mert akkor a táncoslábú, a hülyeséget ipari mértékben termelő – ugyanakkor az alkoholt ipari mennyiségben fogyasztó -, a hazaárulást szabadidejében is űző Gyurcsány vezette horda győzött. Akkor bizony a határon túl élő minden magyar arcába hazudunk, mikor az összetartozásról beszélünk, mikor a mellünket verve kiáltjuk ki magunkat magyarnak!

Ne hagyjuk megismétlődni a 100 évvel ezelőtti hibánkat! Mert ez a mostani még talán nagyobb baklövés is lenne. Akkor elszakították tőlünk testvéreinket, most viszont mi hagynánk cserben őket!

Bizonyítsuk be, hogy nem csak egy üres frázis a „Hiszek egy hazában!".

Nem kell sok, csak egy aláírás. Ennyit meg kell tennünk!

Segítsen Ön is a cél elérésében, hiszen a petíciót a nemzetiregiok.eu címen, azaz ITT néhány kattintással bárki támogathatja.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/90751/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?