Blogolj!

KariGeri titkos vágya Budapest bedugítása


Amit a csúf, gonosz Tarlós István elvett a néptől, azt most a jó és bölcs Karácsony Gergely visszaadja: kerékbilincset a budapestieknek!

Fotó: Népszava

Úgy látszik, Karácsony Gergely titkos vágya, hogy így, vagy úgy, de bedugítsa a fővárost. Néhány napja a BKV lengetett be komoly sztrájkot, mert a budapesti főpolgármester csak a levegőbe beszélte a vállalat dolgozóinak béremelését, aztán azóta is ott lebeg a semmiben, most pedig újabb agyament "újításon" töri a buksiját ez a derék ember.

Sztrájk jöhet a BKV-nál - kösz, Karigeri!

A főváros nem akarja teljesíteni a szakszervezetek béremelési igényeit, hajszálra vagyunk a munkabeszüntetéstől. 2010 óta nem volt sztrájk a BKV-nál. Aztán eljött Karácsony... Akár néhány napon belül. Merthogy képtelenek megegyezni a közlekedési cég dolgozóival, nem akarják nekik megadni a pénzt, ami amúgy tényleg joggal járna nekik.

Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár Twitteren hívta fel a figyelmet arra, hogy a fővárosi költségvetési tervezetben szerepel egy tétel, amit nem másra költene KariGeri és stábja, mint a - dobpergés.... kerékbilincselésre! A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság által ellátott kerékbilincselési tevékenység ismételt bevezetése éves szinten 15 millió forint összegben emeli a bevételi tervet - derül ki, ami magyarra fordítva csak annyit jelent: hogy a városvezetés megsarcolná kicsit a budapesti autósokat.

No, persze, ne tessenek rossz helyre parkolni és akkor senkinek nem fáj a feje, de azért valljuk be, mégsem épületes ötlet odaszögezni az autókat a rossz helyekre, hogy aztán azok eltorlaszolják a tömegközlekedési eszközök útvonalát.

Fürjes Balázs és Vitézy Dávid, a Budapesti Fejlesztési Központ vezetője is arra mutatott rá, hogy az el nem szállított autók akár órákra is forgalmi akadályt képezhetnek, de ezen a problémán a kerékbilincselés jottányit sem javít, sőt. Vitézy azt írja Facebook-oldalán, hogy a BKK 2013-ban a Fővárosi Rendészeti Igazgatósággal és a tűzoltókkal közösen állított üzembe egy kéklámpás elszállítóautót, de ezt különböző bürokratikus viták miatt egyre kevesebbszer vetik be a tömegközlekedést akadályozó járművek elszállítására és ahogy szaporodik az autók száma Budapesten, egy ilyen jármű már nem is elegendő egy ekkora városba.

"A szabálytalanul várakozó autók közül a tömegközlekedést akadályozó járművek a legkárosabbak társadalmilag. A kerékbilincselés újbóli bevezetése épp ezen, a város számára legégetőbb szabálysértési problémán azonban semmit sem segít, hisz kerékbilincset csak olyan autóknál lehetne alkalmazni, melyek a forgalmat nem akadályozzák - olyankor pedig a bírságolás is elegendő eszköz. A kerékbilincselés újbóli bevezetése helyett a kék lámpás, a forgalmat akadályozó autókat soron kívül elszállítani képes járművek számának növelése lenne indokolt"

- tette hozzá az egykori BKK-vezér.

Tarlós István, korábban úgy fogalmazott a kerékbilincs intézményével kapcsolatban, hogy tulajdonképpen egy baromság. Tessenek elszállítani a rossz helyen tanyázó gépjárműveket, tessenek kiállítani a bírságot, aztán viszont látásra, haladjunk tovább. Érdekesség, hogy Tarlós Istvánék a szoci Horváth Csaba és a szintén szoci Szaniszló Sándor kérésére vonták ki a forgalomból a kerékbilincseket, erre most a cimborájuk mégis reaktiválná ezeket a rendkívül haszontalan tárgyakat. Lebilincselő terv.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/90656/pics/lead_800x600.jpg
bkk,Budapest,Karácsony Gergely
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-02-21 16:52:36
Magyarázza már el valaki: ha ránézek erre a hibbant agyúra, azonnal az OPNI jut az eszembe !
Kár, hogy a komcsik bezárták.
Nemrég derült ki az is, hogy ennek a húgyagyúnak a londoni "közbiztonság" a mérvadó !!!!! Aki még nem hallotta volna, annak mondom, hogy a nemzetközi (igen, az Orbán kormánytól teljesen független) felmérések szerint London éppen ebben a témában Budapest valagát szagolgatja, hiszen a magyar főváros több, mint tíz hellyel előzi őket a ranglistán !!!!
KARIGERI NORMÁLIS ?! UGYE NEM !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?