Blogolj!

Szárítókötélen lobog a Jobbik szennyese


Azt eddig is tudtuk, hogy valami nagyon nem kóser az egykor szebb napokat megélt, ma már alapelveit is gond nélkül sutba hajító Jobbiknál. Most már ország-világ szeme előtt lebeg az a fránya baloldali-szennyes.

Fotó: MTI

A Jobbik elnöke ennél ölesebb léptekkel már nem is rohanhatna Gyurcsány Ferenc keblére. Jakab Péter nagyon sokáig sírt-rítt, hogy felpicsogja magát a közben ötszázalékossá silányuló pártocska trónjára és egészen januárig nem is tudott belecsüccseni a székecskéjébe. Amikor aztán végre-valahára sikerült neki, húzott egy Ferit, és azonnal a január 25-i megválasztása után elmondta a saját kis őszödi beszédét.

No, persze ez a monológ közel sem volt akkora volumenű, mint az elkúrás művészetének gyurcsányi kurzusa, mindenesetre most jól kiszivárgott - a Jobbik belső viszonyait ismerve, kész csoda, hogy ennyi időbe telt.

A féktelen óbégatásáról híres Jakab biztos sokat tologathatta a match-boxokat gyerekként a sötét szobában, mert valahogy az az ember érzése, hogy mindig fél valamitől és így kompenzál. Kiabált hát torka szakadtából a Jobbik-kongresszuson is. Például olyanokat, hogy őt a saját párttársai hátba szúrták, de nem oda Buda, ő majd rendbe teszi itt a dolgokat. Meg hogy a saját pártja sem bízik benne - amit jól mutat, hogy a játékszabályokat is átírták a tisztújítás előtt.

Szegény Peti, hát biztos nem ilyen lovat szeretett volna.

Heves szónoklatában konkrétan pattanásig feszíti a visszacsapó íjat, a nyilak pedig szélsebesen suhannak az áldozatok szíve felé: Jakab konkrétan listába állítja azon emberek nevét, akikkel a bizalmi kapcsolat lágy vizén evezve egyetértésben tud dolgozni, és azon delikvensek nevét is, akik bár kényszerből a munkatársai, biztosan nem fog megbízni bennük. És persze ők sem benne. Zsarolás, fenyegetőzés, ármánykodás, ez a Jobbik 2020-ban. És ők akarnak kormányt váltani két év múlva. A Gyurcsány-család komornyikjaiként.

Van még egy igen érdekes része ennek a mondókának - amit bárki meghallgathat erre a linkre kattintva. Méghozzá az, amikor Jakab Péter kijelenti, ő nem hajlandó végignézni pártja halálát: ő vezetőnek érkezett, nem sírásónak. A kérdés csak az, hogy az a kevéske jobbikos, aki még mindig kitart a párt mellett minek hisz: a szavaknak, vagy a tetteknek? 

Jakab Péter lehet a Jobbik sírba eresztő kötele

Leiratkozhatsz, ha mégsem tetszik. A bőrdzsekis szellemi verőlegény vette át a csakis szebb napokat látott gittegylet vezetését, hogy Gyurcsánnyal kéz a kézben meneteljen 2022 felé. Élete nagy álma vált valóra a súlyos politikai kisebbrendűségi komplexusban szenvedő Jakab Péternek, aki Orbán Viktor miniszterelnöki székét csak tíz percre tudta kisajátítani, Vona Gábor fekáliaszagú, kihűlt trónja viszont 2022 tavaszáig mostantól az övé.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/90564/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-02-18 16:22:59
Könyörgöm, nézze meg mindenki ennek a gyökérnek a pofáját, és azt követően azonnal rá fog jönni, hogy az általa sokadszorra elmondott hülye (bangóné szerint hejjessenn: hűjje, mert múlt időben van !!!!) szöveget már teljesen felesleges elolvasni. A kép alapján ugyanis tökéletesen látszik, hogy ez a vadbarom nem normális, így tökéletesen beleillik a többi agyament, "diplomás kommunisták" csapnivaló bandájába !!!!!
Válaszolok
Erzsébet 2020-02-18 08:47:02
Elérkeztünk a humánkultúrának nemlétező fokára! Nincsenek államok, nincsenek működőképes politikusok, nem ért egyik sem a politikához, de már az ideológiákkal sem képes állam-, vagy világközösséget működtetni senki. Ez nem káosz, hanem 7-8 milliárd ember magábazárt magánszférája. Keringünk valamennyien egy teljesen kiüresített szellemi térben az anyag körül.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?