Blogolj!

Elmaradt lázadások


ATV YouTube

Még novemberben látogatta meg az ATV stúdióját Korózs Lajos MSZP-s politikus, aki amellett, hogy megdöntötte a "10 perc alatt legtöbb butaságot összehordás" Guiness-rekordját, még azzal is fenyegette az ország vezetését, hogy fellázítják a népet ellenük.

De nagyon úgy néz, ki hogy a nép nem lázad.

Hiába vízionál Korózs olyan gyerekvédelmi intézményeket, ahol gyerekeket erőszakolnak a kormány jóváhagyásával, hiába vízionál szakszervezeteket, akik alig várják, hogy az utcára menjenek, hiába a rengeteg külföldről érkező pénz, melyen fiatalokat próbálnak arra felkészíteni, hogy hogyan kell tüntetni vagy utat lezárni, úgy néz ki, hogy a nép nem akar lázadni.

Sőt. Van egy rossz hírünk: amíg az emberek azt látják, hogy azokban a kerületekben, kis- és nagyvárosokban, ahol a nagy ellenzéki összefogásnak közönhetően lecserélték a kormánypárti városvezetést, az első intézkedések a kilakoltatások, a pénzmegvonások, az évtizedek óta az önkormányzatnál dolgozó szakemberek eltávolítása voltak, addig nem is fognak fellázadni és új vezetőket választani.

Címkék: lázadás, MSZP
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/90546/pics/lead_800x600.png
lázadás,MSZP
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?