Blogolj!

Román kommandósok tévedésből egy anyára és két gyermekére rúgták rá az ajtót


Mindenkinek megvan az a mémesített videó, amikor kommandósok ellepnek egy házat, na, most képzeljük el ugyanezt a jelenetet csak éppen a román rend őreivel, amint egy édesanyára és két kisgyermekére rúgják rá az ajtót, ráadásul totál tévedésből.

A Benny Hill komédiáit is megszégyenítő este csütörtök reggel történt Brassóban: a román kommandósok az ilyenkor szokásos csinnadrattával vonultak be a házba, aminek az lett a következménye, hogy

a 8, illetve 10 éves gyerekek azonnal pánikrohamot kaptak, ráadásul a komolyabb fajtából, ugyanis mentőt kellett hívni hozzájuk.

Az édesanya beszámolója szerint ő nyitott ajtót a „szakembereknek”, akik azzal a lendülettel be is nyomultak a lakásba, ahol elfogatóparanccsal a kezükben csak annyit tudtak üvöltözni, hogy „Hol van?A rémült nő hiába próbálta a különleges egység tudomására hozni, hogy baromira rossz helyen kopogtattak, azok nem igazán vették a lapot.

Végül hosszadalmas tortúra után valahogy a kommandósok agyáig is eljutott, hogy igencsak eltévesztették a házszámot… A rendőrök egyébként egy bűnszervezetben való részvétel miatt keresett személyt akartak őrizetbe venni.

Az orbitális bakit végül annyival elintézték, hogy bocsánatot kértek az édesanyától, majd – remélhetőleg – tovább indultak a helyes címre.

(Borító: brasovstiri.ro)

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/90391/pics/lead_800x600.jpg
rendőrség,románia,tévedés
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?