25 év után ismét BL-főtáblás a Ferencváros!
A magyar bajnoknak egy gólnélküli döntetlen is elég volt a norvég Molde ellen ahhoz, hogy belépjen az álmok kapuján.
Blogolj!

A csapágygolyó is golyó, és mégsem


Bár sok haszna már nem nagyon van, de néha még mindig azt gondolja az ember, hogy lenne értelme a sorkatonaság visszaállításának. Nagy gondok vannak ott, ahol egy puskagolyót nem tudnak megkülönböztetni egy csapágygolyótól.

"Ide vezet a végtelen uszítás és a kormányzati gyűlöletpolitika", hogy lőfegyverrel lövöldöznek a DK irodájára, mondta Barkóczi Balázs a párt szóvivője. Valószínűleg már egyenruhában masírozó félkatonai szervezeteket is vizionált, akik városról városra járnak és sorra lövik szét a DK-s irodákat vagy a benne dolgozó munkatársakat a Fidesz felszólítására. 

Bakai-Nagy Zita, a DK újbudai alpolgármestere szerint olyan golyókat találtak az irodában, melyek alkalmasak lehetnek súlyos sérülés okozására vagy akár emberélet kioltására is. 
A rendőrség megvizsgálta a golyókat, melyek egyszerű csapágygolyók voltak, amik persze alkalmasak lehetnek akár emberölésre is, de akkor azt nagyon erősen és nagyon pontosan kell kilőni és nem egy kirakatüvegre, hanem egy emberre. 

Nem mondjuk, hogy nem elítélendő megrongálni egy pártirodát, de két csapágygolyó megtalálása okán már halottakat vizionálni még a DK-tól is túlzás.
1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/90392/pics/lead_800x600.png
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-02-13 17:25:34
A sok agyament libbencs már azt sem tudja mit beszél, illetve mit hazudik. Ők ilyenek, így születtek.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?