Blogolj!

Gyurcsányné vezetheti 2022-ben az ellenzéket


Férje belengetett „háttérbe vonulásának” ez az egyik legfontosabb üzenete. Elemzők szerint jól sikerült Dobrev Klára miniszterelnök-jelölti „castingja”, vagyis jó esély van rá, hogy ő lesz Orbán Viktor kihívója a következő országgyűlési választáson.

Fejcserés támadásra készül a Gyurcsány család, de pontosan tudjuk, ki viseli a nadrágot! Fotó: MTI/Kovács Tamás

Gyurcsány Ferenc azt üzente. De mit is üzent? A magyar politikai élet és a honi média attól hangos, hogyan kell értelmezni a DK elnökének vasárnapi dülöngélős évértékelőjét és hétfői esti vigyorgós ATV-szereplését. Az ellenzéki oldalon, a balliberális táborban ugyanis megintmint mindig – a nemzeti elkúró diktálja a tempót. Ő tematizál, míg a többiek eseti jelleggel esetlenkednek.

A bukott kormányfő tehát meglengette a zászlót: utánam! Úgy fogalmazott, a szivárványkoalíciósok vagy együtt fognak kormányozni, vagy sehogy. Azt is mondta, „minden bizonnyal” nem lesz tagja a majdan felálló balliberális vegyes vágott kormánynak, ám az ellenzéki tábor legerősebb, legmeghatározóbb pártjának elnökeként befolyásoló hatást kíván gyakorolni a kormányzásra. Pont.

Mit is jelent mindez? Egyrészt a „reggel, éjjel meg este” hazudó őszödi böszmét ismerve „soha nem mondd, hogy soha”, vagyis a „minden bizonnyal” legfeljebb egy általános érvényű, bármikor visszavonható megengedő tagadás, ami maximum annyit tesz: jelenleg nem biztos. A másik pedig, hogy –

felkészül: Gyurcsányné.

Gyurcsány hamiskás mosolya ugyanis hideg számítást takar: előttem az asszony, de én viselem a nadrágot. Az ellenzéki miniszterelnök-jelölti versenybe – akár előválasztásban – ugyanis friss bejelentései alapján mérget vehetünk rá, hogy a DK (azaz Gyurcsány) a pártelnök európai parlamenter feleségét, Dobrev Klárát, azaz Gyurcsánynét nevezi be. Korai tehát a gittegyletek (Momentum, Jobbik) öröme, hogy Gyurcsány a háttérbe vonul: mert Gyurcsány nem tud és nem is akar a háttérbe vonulni. Ha kell, akkor látszólag visszalép egyet és nején keresztül irányít, de irányítani akar, és hatalmat akar, efelől senkinek se legyen kétsége. Remeg a pozícióért, remeg a koncért, és revánsot venne Orbán Viktoron több mint egy évtized politikai sérelmeiért.

E tekintetben helyesen értékel az MSZP-közeli Publicus Intézet ügyvezetője, Pulai András, aki rámutatott: eldőlni látszik, hogy Gyurcsányné vezeti harcba a DK-t, azaz az ellenzék pillanatnyilag legmarkánsabb alakulatát 2022-ben. Ami – ismerve az országot anno csődbe vivő férj törtető állhatatosságát – egyenes út a miniszterelnök-jelöltség: az összellenzéki miniszterelnök-jelöltség felé. Hiszen – ne feledjük – az EP-választáson (via Pulai) „ha úgy tetszik, akkor Dobrev Klára miniszterelnök-jelölti castingja relatív jól sikerült”. Lehet, de az már más kérdés, hogy a megszerzett európai mandátumot jobbára az országa elleni támadásokra, hazája lejáratására, a magyarság be- és elárulására használja – tehát ez az alma sem esett messze a fájától...

Két évvel a választás előtt Gyurcsány tehát nem csinál titkot a mestertervnek tűnő vezércselből. Ami azonban csak látszólag vezércsere – és még csak nem is fejcserés támadás.

Csak egy újabb azon trükkök százai közül, melyek a nemzet, az ország sorsát veszélyeztetik.

5
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/90326/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,DK,Dobrev Klára,ellenzék,Gyurcsány Ferenc,miniszterelnök-jelölt,Orbán Viktor,összefogás,választás,választás 2022
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 5 db hozzászólás érkezett!
László válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2020-02-16 14:24:48
Ökörséget vizionál egy kreténke ?
Válaszolok
László válasza: Suarez jr. bejegyzésére 2020-02-16 14:18:16
Te ilyen hülyének születtél seggfejkém, vagy hosszas gyakorlás után lettél azzá ?
Válaszolok
Hát, így van ez 2020-02-13 10:28:40
Kurcsány félrevezető ökörségeire következik egy idézet a KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA című tanulságos összeállításból:
2.) pont: A kommunista az adott helyzet függvényében: tiszteli, segíti, besúgja, megtagadja, felakasztja, megkínozza, vagy kitaszítja elvtársait (azok családtagjait, barátait, munkatársait).
3.) pont: A kommunista mindig hazudik: kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen és szégyenkezés nélkül.
(Forrás: Prof. Dr. Bokor Imre)
Egyébiránt meg az a meglátásom, hogy tényleg ne keresgéljenek tovább miniszterelnök-jelöltet. A kurcsányné "őfőpatkányságánál" hülyébbet úgysem fognak tudni előásni, a föld legmélyéről sem !!!!!
Válaszolok
kata 2020-02-12 20:18:35
Remélem, egy szavát sem hiszi el senki! Még, hogy visszavonul! Majd bolond lesz! Ez is csak porhintés, mikor majdnem megőrül, hogy hosszú évek óta nem tud visszajutni a hatalomba! Ki az a félkegyelmű, aki elhiszi, ha az ellenzék nyer 2022-ben, ez az országrontó nem vállal kormányzati szerepet! Azért eszi a fene, mert Orbán járja a világot, államfőkel találkozik, akik egyre nagyobb tisztelettel vannak iránta. Ez a szerencsétlen egy nárcisztikus alkoholista pszichopata, megöli az irígység, hogy nem tud Orbán fölé kerekedni. Ezért erőlteti az összefogást, mert anélkül még reménye sem lenne a nyerésre. Remélhetőleg még így sem! Jegyezze meg jól mindenki, hogy ennek egy szavát sem lehet elhinni, még akkor is hazudik, amikor kérdez. Ha - Isten őrízzen tőle -, véletlenül nyernének, a rozsdás bökőt a nyakamra merem tenni, hogy őkelme lenne a miniszterelnök!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2020-02-12 18:24:35
Na de hova vezeti a bulesz migri, csatakanca , enyves kezű kleptomániás csaló , sikkasztó, tolvaj KOMMENISTA NŐSTÉNY CSATORNA PATKÁNY népét, mamelukjait , zombijait , debiljeit, lumpen prolijait , ÁVÓ.-s ivadékjait , LENIN SAPKÁS MUNKÁSŐREIT ?? Csak nem az EJÓPUNIÓBA /..Hor Gul ennyit tudott csak mondani vodkásan meg vodka nélkül...../ ??! Tulajdonképpen nekünk NORMÁLISOKNAK állati nagy szerencsénk van , mert ez a csődörimádó Gyurcsányi Fittelína Böszméné Magyarország férgeseit , varangyos békáit, heréltjeit, ingyen élő parazitáit........elviszi EJÓPÁBA !!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?