Blogolj!

Gyurcsány már a kormányrúdnál képzeli magát


A magát „nagyon helyes, megértő pasiként” jellemző nemzeti elkúró elismerte: igen erős ambíciói vannak arra nézvést, hogy meghatározó befolyást gyakoroljon a szerinte 2022-ben felálló új, ellenzéki kormány munkájára.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

A napnál is világosabb, hogy Gyurcsány Ferenc bejelentkezett az ellenzék vezérének. Előbb az egy ellenzéki listáról szóló kiáltványával, majd most évértékelőjével diktálja a tempót a szivárványos balliberális tábornak. A Keresztapa örök és állandó: mosolygós és hidegvérű politikai gyilkos, kegyetlen számító, aki teljes lelki nyugalommal mészárolja le vagy öleli keblére a többi alakulatot, épp ahogy pillanatnyi érdeke kívánja.

Egy a lényeg: hogy primátusa megkérdőjelezhetetlen maradjon. És egy a cél: a hatalom.

Ennek tükrében a legkevésbé sem kell komolyan venni az ATV hétfői Egyenes beszédében tett kijelentéseit, hogy „minden bizonnyal” nem lesz tagja a következő, szerinte 2022-ben felálló ellenzéki kormánynak. Még a balliberális elemzők szerint is ez a maszatolás nem más, mint nyitva hagyott kiskapu, avagy a „soha ne mondd, hogy soha” klasszikus esete. Mert hiszen tényleg az.

Az őszödi böszme állítja: „egyik legalázatosabb és legbátrabb támogatója leszek a következő kormánynak, amelynek nem leszek tagja, minden bizonnyal”. Ugyanakkor „minden bizonnyal az a párt, amit én vezetek, az egyik legfontosabb politikai tényezője lesz a következő kormánynak, erre viszont nagyon erőteljes ambícióim vannak”. Itt persze már ki is bújik a szög a zsákból, mert nem tagadja: pártelnökként komoly hatással akar lenni a kormányzásra: „attól tartok, hogy igen, de szerintem ez jó lesz Magyarországnak”.

No, itt álljunk meg egy pillanatra, ahogyan a Gyurcsány-párti bukott kvízmester mondaná! Aki emlékszik az MSZP–SZDSZ kormányok siralmas örökségére, a szétlopott, eladósított, tönkretett, lelkileg is megtépázott országra, a nemzet szétszakítására, a 2006-os tüntetések vérbe fojtására, a meghamisított költségvetési adatokra, a permanens hazudozásra és a trükkök százaira, az aligha kívánja vissza Fletót és bandáját.

Azt a politikust, aki a hiperérzékeny orrú demokratából befogott orrú pragmatista lett, avagy a hatalomért akár a Sátánnal is kokettál. A korábbi antiszemita, náci, fasiszta, rasszista fenntartásokat sutba dobva ezért közösködik például a Jobbikkal, és hirdeti: „abszolút, abszolút” biztos benne, hogy együtt fognak tudni kormányozni. És ezért kínálgatja magát képmutató politikai prostituáltként a horrorösszefogás lila, piros, zöld és ki tudja, milyen színű pártjainak, miszerint „azt gondolom, hogy egy jó ízlésű és tisztességes politikus vagyok”, no meg annyi ellenzéki lista lesz, amennyit majd a többiek akarnak, mert „én egy nagyon helyes, megértő pasi vagyok”.

Lárifári, nincs új a nap alatt! Fletó képtelen kibújni a bőréből, hazudik „reggel, éjjel meg este”, hogy újra a magyar politika trónjára ülhessen, vagy pajzsra emelje személyes kiválasztottját. Tartsuk szárazon a puskaport, mert az ördög nem alszik!

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/90256/pics/lead_800x600.jpg
baloldal,DK,ellenzék,Gyurcsány Ferenc,Jobbik,kormány,összefogás,választás,választás 2022
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-02-13 10:20:44
• Én, mint fehér, keresztény, heteroszexuális patkány, sőt rémisztő, maradék képződmény mondom:
1./ Ha ez a kurcsány (tömegbelövető, aljas hazudozó gazember) fletó egy „nagyon helyes, megértő pasiként” festi le saját magát, akkor én hozzá képest egy Adonisz testébe bújt Teréz anya vagyok.
2./ Az öndicséret mindig büdös !!! >>>>>NEM KICSIT, NAGYON !!!!!
3./ A pia már teljesen elvette a maradék eszét (azt az egy agytekervényét is) ennek a hibbantnak.
4./ Ez világosan kiderül abból is, hogy mára már teljesen felpüffedt az a komcsi pofikája !!!!
5./ A cikket így vezeti fel a szerzője: " Gyurcsány már a kormányrúdnál képzeli magát. " Szerintem a főcímben elírás történhetett. Véleményem szerint helyesen ez így nézne ki:
<<<<<<< GYURCSÁNY MÁR A KOCSIRÚDNÁL KÉPZELI MAGÁT !!!!!! >>>>>>
Annál is inkább, mert a szénás szekeret, - mint hatökör - egyesben is elhúzná Makóig, az biztos !!!
Válaszolok
kata 2020-02-11 20:31:44
Őszintén remélem, hogy ennek a piában tobzódó elmeháborodottnak a 2022-es választás a rémálma lesz! Az EP-és az önkormányzati választás óta szépen bemutatkoztak újra, hogy mi várna ránk, ha hatalomra kerülnének. Ezt az embert és a bandáját soha nem szabad a hatalom közelébe engedni! Remélem, hogy az eddig otthon maradó jobboldali szavazók veszik a fáradságot, és saját érdekükben elmennek szavazni! Remélem, hogy a fiataloknak is megjön a jobbik eszük, és látva mit művel a két momentumos véglény Brüsszelben, nem adják rájuk a voksukat! Ferenc testvér pedig jobb lenne, ha kevesebbet inna, és akkor a tükörben talán a valóságot látná, nem pedig azt, amit szeretne! Még, hogy jóképű! Elment ennek az esze! Egyéb hiányosságairól nem is beszélve!
Válaszolok
Suarez jr. 2020-02-11 10:43:03
Szerintem , ezzel a hibbant Nero.-val, ezzel az őrült Hitler.- Goebbels keverékkel , ezzel a nemzetközi gyagyás , agyalágyult elkúróval, ezzel a kleptománis - enyveskezű KOMMENISTA - BOLSEVIK - MARXISTA - LENINISTA fehérje halmaz nyálkás képződménnyel CSAK a bolondok házában kellene foglalkozni !! Félre ne értse senkisem , én nem ellene vagyok ennek a KOMMENISTA CSATORNA PATKÁNYNAK , hanem szeretetből hangoztatom véleményemet !!! , hogy neki is legyen jó a mai napja.....
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?