Blogolj!

Soros pénzből tanítja a tüntetőket a TASZ


Új webes felületet hozott létre a Társaság a Szabadságjogokért emberi jogi jogvédő civil szervezet. Legújabb honlapjukon a tüntetőket készíti fel a demonstrálókat a tüntetés előtti, alatti és utáni jogaikra, utat mutat olyan speciális tüntetések esetére, mint útlezárás, forgalomlassítás vagy flashmob.

Elég borús jövőképet mutat számunkra a Tiltakozz! honlap létrejötte. Úgy tűnik, hogy a közeljövőben egyre több, központilag szervezett, feltehetően Soros pénzből támogatott tüntetésre, útlezárásra, zavargásra számíthatunk. Hiszen mi értelme lenne egy ilyen profi módon megszerkesztett, jogszabályokkal megtámogatott, szájbarágós honlapnak, ha nem az, hogy országosan minél több tüntetés legyen a jelenlegi hatalom ellen a Nyitott Társadalom és a liberális gondolatok támogatása mellett.
A honlap részletesen leírja, hogyan kell egy tüntetést bejelenteni, milyen teendők vannak abban az esetben, ha a rendőrség betiltaná a tüntetést. Hogyan kell útlezáró, forgalomlassító tüntetéseket szervezni, mi a helyzet a villám- vagy akár a hosszabb ideig tartó tüntetéssel. A honlap azoknak is segítséget nyújtakik ellen a tüntetés után valamilyen okból eljárást indítanak. Vagyis nem csak arra készítik fel a tüntetőket, hogy nyugodtan bénítsanak meg egy fél várost, hanem arra is, hogy teljes nyugalommal kövessenek el szabálysértéseket a demonstrációk során, hiszen valamilyen jogi kiskapu mindig van, amit a TASZ segíz megtalálni. 

Elég borús jövőképet mutat a honlap létrejötte, mely folyamatos zavargások, balhék képét vetíti elő.
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/90198/pics/lead_800x600.png
demonstráció,Nyílt társadalom,Soros,tüntetés
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?