Blogolj!

Beégtek a Rétvári Bencét hazugnak beállító balliberális sajtóorgánumok


Forrás: Facebook

A 444.hu indította a balliberális médiában pedig futótűzként terjedt el a hír, mely szerint Rétvári Bence állítása ellenére nem tiltakozott a Netflix-nél a Jézust melegként bemutató film ellen.


Pedig nem fröcsögni kellett volna és egy olyan cikket írni, melynek már előre meg van a konklúziója, és ezt a tények figyelembevétele nélkül is hozni kell.
Csak ki kellett volna kérni a film elleni petíciót aláírók listáját, ahogy ezt Rétvári Bence is megtette és azon egyértelműen látszik a KDNP alelnökének neve. 

Épp mai hír, hogy a vallásüldözések hetven százaléka keresztényellenes. A 444.hu-t ez persze hidegen hagyja, őket jobban érdekli, hogy hamis állításokat jelentessenek meg egy keresztény polizikusról, hazugsággal vádolva, ami ugye egy a tízparancsolat szerint élő embernél még inkább elítélendő.
Talán ez az újságírás legalja, mikor mindenféle tények és információk figyelembevétele nélkül egy dolog lebeg a szemünk előtt, hogy lejárassunk valakit. De ha így is csináljuk, legalább figyeljünk arra, hogy ne lepleződjünk le 5 perc alatt. 
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/90182/pics/lead_800x600.png
keresztény,Rétvári Bence
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?