Blogolj!

Takarítsuk el a közéletből a nőgyalázó Jávor Benedeket!


A nőiséget és a családanyaságot nem tisztelő, alpári Mr. Ungabunga méltatlanná vált Budapest, Magyarország képviseletére. Írd alá te is az online petíciót, melynek célja a közélet Jávor-mentesítése!

Repülnie kell! Fotó: MTI

Niedermülleri mélységekbe süllyedt a nulla százalékos Párbeszéd brüsszeli plakátarca, Jávor Benedek. A halványzöld zsúreuropéer nem a fehér, keresztény, heteroszexuális honfitársait minősítette rémisztő képződményeknek, de ami legalább ekkora ízléstelenség: aljas és kisstílű Twitter-posztjában nem is oly diszkréten „lekurvázott” egy háromgyermekes családanyát, Novák Katalin családügyi államtitkárt.

„Imádkozom, hogy ne legyen kavarodás a meghívókban, és nehogy véletlenül egy ungabungaparti közepén találja magát a keresztény családi értékekről szóló beszélgetés helyett”

– ezt a viccesnek szánt legalja alpáriságot okádta ki magából a tahóság immár megkoronázott királya annak kapcsán, hogy a Fidesz alelnöke Silvio Berlusconival, a Forza Italia elnökével találkozott.

Novák Katalin finoman kikérte magának az ízléstelen, normális, egészséges lelkületű férfihoz és úriemberhez méltatlan ocsmányságot. Egyúttal felszólította Karácsony Gergely főpolgármestert, határolódjon el párttársa, személyes kinevezettje mocskolódó kijelentésétől, s ne olyan embert bízzon meg a budapestiek uniós képviseletével, aki gyűlöletet szít. Karácsony és Jávor persze azóta is sunyin lapít, és hallgat, mint a sír. Még elnézéskérésre sem futotta vette a fáradságot a pártatlan páros.

De ha a hegy nem megy Mohamedhez –

itt az idő, hogy eltakarítsuk a közéletből a nőgyalázó Jávor-szarvast! A méltatlanná vált szégyenpolitikus visszahívásáért online petíció indult.

Minden kattintás, minden támogató aláírás sokat jelent a tisztább közéletért! Ezt írja a noiszem.hu blogon a Mindennapok Női Szemmel Egyesület:

„Jávor Benedek minősíthetetlen és ocsmány módon, személyében próbálta megalázni Novák Katalint, amikor ő Olaszországban hivatalos ügyben járt el. Nyilvános megjegyzéséből kitűnik, hogy Jávor Benedek nem tiszteli a nőket és a családanyákat, hivatalát nem a budapesti emberek képviseletére, hanem gyűlölködő kampányra használja. Ez elfogadhatatlan! Petíciónkkal arra szólítjuk fel Karácsony Gergelyt, hogy vonja vissza Jávor Benedek megbízatását!”

Aki egyetért azzal, hogy Jávornak takarodnia kell, és nem vállalhat többé közéleti szerepet, az alábbi linken csatlakozhat a kezdeményezéshez. Egységben az erő: segítsünk az eltévedt báránynak, ne legyen több kavarodás a meghívóiban!

https://www.peticiok.com/javor_benedek_nket_megalazo_kijelentese_vallalhatatlan_tavozzon_a_kozeletbl

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/90124/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,Jávor Benedek,Karácsony Gergely,nőgyalázás,Novák Katalin,Párbeszéd,Silvio Berlusconi,ungabunga
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Bogatir bejegyzésére 2020-02-09 10:59:14
Nálad ez a sz@r duma az erkölcsi alap, te bunkó ?! Ne vágj fel rá!!!!!
Az én szememben aki egy hölgyet megbánt, megaláz, az NEM EMBER !!!!!!
FÉLREÉRTÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN MONDOM: TE SEM VAGY AZ, TE MOCSKOS PROVOKÁTOR !!!!
Tudod, hogy mit játszottak le minden áldott este tíz órakor a seregben két éven keresztül, te vadbarom, komcsi idióta?
A TAKARODÓT !!!!!!!
Úgyhogy kotrás a 444 nevezetű szennyoldalra, ott hazudozzál tovább, te patkány !!!!!
Válaszolok
Bogatir 2020-02-08 11:22:52
Normálisak vagytok????? Olvastam Jávor Benedek bejegyzését. Semmi nőgyalázás nincs benne, az viszont gyalázat, hogy Novák Katalin ott villog, hetyeg fotózkodik ezzel a pedofil szarzsákkal, de fakto egy bűnözővel.
Ennek utána akarjátok Jávor fejét!!!! Nálatok ez az erkölcsi alap. Ne vágjatok fel rá!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?