Blogolj!

Nem a zsömle kicsi...


(Fotó: foter.ro)

... hanem a pofátok nagy, nem vagyok kövér, csak a súlyomhoz nem vagyok elég magas. A sort most egy újabb mondással lehet folytatni. Nem a parkolóhely kevés, hanem az autó sok.
Ezt a nem túl eszes kijelentést, Emil Boc Kolozsvár polgármestere tette egy rádióműsorban, ahol szóvá tették neki, hogy nem lehet a városban parkolni. 


De Boc meg is találta, a parkolási gondokért felelős bűnbakokat. Az egyetemisták azok, akik nem átallanak szülővárosukból kocsival menni az egyetemre és a városban parkolni. Járjanak inkább tömegközlekedéssel, ami igaz, hohgy sokkal hosszabb és kényelmtelenebb, de legalább több hely jut az arra érdemesebbeknek. Amúgy is, minek járnak egyáltalán egyetemre? Miért nem maradnak szülőfalujukban, miért tanulnak tovább, miért nem elégednek meg az érettségivel és maradnak otthon valami nem túl intellektuális munkát keresni. Mondjuk lehetnének polgármesterek. 

Ha így tennének nekik is lenne saját parkolóhelyük a városukban és nem kellene parkológondokkal küzdeniük...

Címkék: románia
1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/90044/pics/lead_800x600.jpg
románia
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-02-07 13:58:39
Nagy az Isten állatkertje, ráadásul valami hülye, bocskoros román nyitvahagyta a ketrecajtót is, így többek mellett kiszabadult ez a Boc nevezetű sügér is.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?