Blogolj!

Extravagáns Párbeszéd


Amikor Párbeszéd egy párt neve, az ember joggal várná el, vagy legalábbis arra számít, hogy intelligens emberekről lehet szó. Akik tényleg képesek a párbeszédre. Mi már tudjuk, hogy nem, és ez a névválasztás csak átverés. De Jávor Benedek most megerősített minket ebben.

Novák Katalin a Fidesz család- és ifjúságügyért felelős államtitkára ugye Olaszországban találkozott Silvio Berlusconival. Erről meg is emlékezett a közösségi médiában. Jávor Benedek a Párbeszéd nevű csoportosulás tagja – aki amúgy Budapest frissen kinevezett brüsszeli képviselője – erre amúgy "Párbeszédesen" reagált Twitteren.

Hevenyészett fordításban:

"Imádkozom, hogy ne legyen kavarodás a meghívókban, és nehogy véletlenül egy ungabungaparti közepén találja magát a keresztény családi értékekről szóló beszélgetés helyett. A magyar családügyi államtitkár látogatása Silvio Berlusconinál #uramatyám #ungabunga" 

Ismerik a rövid kis viccet?

-          Bocsánat, ön a tánctanár?
-          Lófaszt. Én az illemtanár vagyok.

Utóbbi szerepet mintha Jávor Benedekre öntötték volna.

Ma azért Novák Katalin is finoman kikérte magának a jó ízlést nélkülöző bejegyzést, de ő tényleg illemtudó módon. Hiába, ahogy a mondás tartja: a stílus maga az ember.

 

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/90021/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2020-02-07 14:13:27
Könyörgöm, csak rá kell nézni ennek a gyökérnek arra bamba képire, és máris világossá válik minden normális ember számára, hogy ez a jávor(sz@r)vasmarha nem kerek.
Most látszik igazán az, hogy milyen kár volt bezárni a komcsiknak az OPNI-t, mert ott el lehetne ez a bunkó még évekig. Merthogy normális emberek közé nem való sem ő, sem a többi aberrált, liberrált idióta, az egyszer TUTI !!!
BENEDEK EGY BALF@SZ >>>>>> komcsi nyelvezet szerint: " B1B" !!!!!
Válaszolok
kata 2020-02-05 19:35:59
Az ellenzék az utóbbi időben egyre alpáribb módon nyilvánul meg. Remélem ez annak a jele, hogy érzik a vesztüket, azért viselkednek úgy, mint a sarokba szorított patkány. Mostanság valamilyen oknál fogva azt hiszik, hogy a szavazók ezt a stílust igénylik. Egyetemet végzett emberek nyilvánulnak meg oly módon, hogy az már minősíthetetlen. Csak tovább előre ezen az úton, és lassan az is kérdéses lesz, hogy bekerülnek-e a Parlamentbe.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?