Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Márki-Zay szerint a Fideszben sok a meleg vezető (videó)


Hihetetlen mélységbe süllyedt az önjelölt ellenzéki miniszterelnök-jelölt. A hódmezővásárhelyi politikai celeb nem először „buzizza” a kormánypárti politikusokat.

Fotó: Promenad.hu/Gémes Sándor

Szintet lépett a politikai törtetésben és nagyotmondásban a balliberális ellenzék egyik üdvöskéje, az önjelölt miniszterelnök-jelölt Márki-Zay Péter. A városvezetés helyett országjáró kampánykörúttal celebeskedő materialista keresztény politikai egoista gyűlöletbeszédének céltáblájává tette a Fidesz politikusait, vezetőit. Vasárnapi önimádó Facebook-prédikációjában ugyanis arról értekezett, hogy Orbán Viktor pártjának tagjai, vezetői között szerinte – sok a homoszexuális. Vagyis megint kijátszotta a homokoskártyát.

A melegkérdésre fixáltnak tűnő Márki-Zay ugyanis nem először és nem is különösképpen diszkréten „buzizza” a kormánypártiakat. Tavaly májusban, mikor az USA-ban(!) járt, hogy hazája és kormánya ellen árulkodjon(!), egy a tengerentúlról sugárzott élő bejelentkezésében úgy fogalmazott: „a Fidesz egyébként számos nagyon komoly pozícióban lévő ember esetében a saját soraiban állítólag éppen homoszexuálisokat is tartalmaz. De én tudok olyan iskolaigazgatót, tudok olyan oktatási vezetőt, tudok olyan nagyon magas pozícióban lévő fideszes politikust, akikről meglehetősen köztudott, hogy ők homoszexuálisok.” Akkor arról gügyögött, hogy a Fidesz „a homoszexuális beállítottságot zsarolásra használja”.

Ezúttal a Fidesz kommunizmushoz és a homoszexualitáshoz fűződő viszonya között vont párhuzamot, ez az agymenése torkollt „buzizásba”.

„Ahogy a kommunisták nagy számban vannak a Fidesz tagjai között, több ismert besúgó, állambiztonsági ember és a többi van... És hát az se véletlen, hogy az ügynöklistákat azokat nem hajlandóak nyilvánosságra hozni. Valahogy így vannak a melegekkel is a Fidesznél: egyrészt gyűlöletet keltenek és uszítanak a homoszexuálisok ellen, másrészt azonban úgy látom, hogy a tagok között nagyon sok vezető állásban lévő meleg ember van”

– tolta le ellentmondást nem tűrően.

Tehát „állítólag”, „meglehetősen köztudott” és „úgy látom” – sorolja Mr. Véleményvezér, akit amúgy valótlan állításai, hazudozásai, jó hírnevet sértő kijelentései miatt öt alkalommal jogerősen ítéltek el a magyar bíróságok. De ne is ragadjunk le itt, hisz fontosabb ennél: honnan veszi a bátorságot egy közszereplő, hogy egy másik politikai (és érték)közösség tagjait „buzizza”? Egyáltalán mi alapján teszi ezt? Számol-e tettének következményeivel, tisztában van-e azzal, mivel jár, ha kiengedi a szellemet a palackból? Ez lenne a szeretet hatalma?

És hol marad a TASZ, a Helsinki Bizottság és az Amnesty International, miért nem tiltakoznak üvöltve a kirekesztés, a megbélyegzés, a gyűlöletbeszéd, a listázás ellen? Az Ál-Jupiternek mindent szabad?

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/89953/pics/lead_800x600.jpg
fidesz,homoszexualitás,jogvédő,kommunizmus,liberális,Márki-Zay Péter,Orbán Viktor,tolerancia
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2020-02-05 14:55:45
Ez a csőagyú libsi pont olyan, mint az egykori viccben a Móricka, csak neki bármiről nem a p....a jut eszébe, hanem a FIDESZ, meg az Orbán Viktor !!!
• Ez a manusz éppúgy értelmezhetetlen, mint az MSZ(M)P etikai kódexe !!!!
Válaszolok
Évike 2020-02-05 05:07:07
Mikor rendetlenkedik a gyomrom, ránézek erre a puhapöcsre, s egyből elkap az inger... utána megkönnyebülök, ès megnyugszik a gyomrom.... igazán jó hatással van rám! ????
Válaszolok
kata 2020-02-04 21:15:28
Te Isten barma! Kell még egy elvesztett per a nyakadba? Önelégült, beképzelt, senkiházi majom! Ki kérdezte egyáltalán a véleményedet? Foglalkozz inkább a vállalt feladataiddal, a nagypolitikában kicsi fiú vagy, és ha megfeszülsz, akkor sem lesz itt belőled miniszterelnök!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?