Blogolj!

Gyurcsányné a Néppártnál is jobban tudja, mit akar a Néppárt


A DáKópárt brüsszelitája eszeveszetten sivalkodik, mert nem zárta ki a Fideszt az Európai Néppárt. Besült az ördögi mesterterv. Akkorát esett, mint az ólajtó.

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Olyannyira felszaladt a pumpa, hogy a végén még megüti a guta. Gyurcsányné képtelen megemészteni, hogy határozatlan időre meghosszabbítják a Fidesz felfüggesztését, vagyis hiába imádkozott érte – már ha esetében szabad ilyen mondani –, nem válnak el Orbán Viktor és az Európai Néppárt útjai.

„Hát azt látom, hogy szenvednek, tényleg, tehát hogy iszonyatosan szenvednek, miközben a többség szeretné már, hogyha kint lenne a Fidesz. Én azt mondtam a néppárti ismerősöknek is, akikkel együtt dolgozom, hogy lehet húzogatni az időt, előbb vagy utóbb a Néppárt és a Fidesz útja el fog válni. […] 3 hónap múlva, 6 hónap múlva vagy egy 1 múlva […] még fájdalmasabb lesz, mert még kínosabb lesz Orbán és a tőle való szakítás”

– vinnyogott hétfőn az ATV Egyenes beszédében, miután megbukott ördögi mesterterve, azaz az EPP – várakozásaival és reményével együtt – nem zárta ki soraiból a Fideszt. Ahogy a Fidesz sem lépett ki. Marad a kölcsönös felfüggesztés és a remény, hogy a Néppártból lehet még újra rendes jobboldali, keresztény és demokrata európai pártcsalád.

Gyurcsányné szeme szikrát szór a dühtől, és szinte szétdurran a méregzsák. Borzasztó ez a döntésképtelenség – hisztizik a nemzeti elkúró hites, de hiteltelen neje.

„Nincs kétségem afelől, hogy nincsen közös útjuk, hogy most elhúzták ezt az agóniát még egy évvel, ebből nem fog a Néppárt jól kijönni”

– okoskodik az önjelölt politikai elemző, aki egyben az EPP fogadatlan prókátora szerepkörben is tetszeleg.

Gyurcsányné sivalkodása nemcsak azért kínos, mert szélsőségesen vadliberális, nemzetellenes „Európai Egyesült Államok-hívőként” vajmi kevés köze van a jobboldali, nemzeti, keresztény értékközösséghez. De még inkább azért, mert három hete konkrétan tutira vette és biztosra állította, hogy a Fidesz röpülni fog a Néppártból, ami a magyar miniszterelnök legnagyobb politikai bukása lesz.

„Én úgy gondolom, a felfüggesztésnek az lesz a vége, hogy Orbán Viktort kizárják a Néppártból. […] Azt lehet látni, hogy az Európai Néppárt tagjainak elegük van ebből. Az elmúlt hónapokban nagyon sok beszélgetésem és találkozásom volt európai néppárti parlamenti képviselőkkel, és lehet látni, hogy mélységesen taszítja őket az, amit Orbán Viktor csinál, gondol, beszél és amilyen irányba ezt az országot viszi. […] Orbán Viktor oda kerül, ahova való, és a Fidesz is, a szélsőjobboldali, populista, Európa-ellenes pártok közé”

– jövendölte a január 9-i Egyenes beszédben a DK botcsinálta delphoi jósa, aki ezek szerint még a bölcseknél is bölcsebbnek gondolta magát. De rajtavesztett.

A jólértesültségtől jóllakott és gyűlölettől elvakult Gyurcsányné ezek szerint még a Néppártnál is jobban tudja, mit akar a Néppárt. Vagy hazudik reggel, éjjel meg este.

Persze nincs új a nap alatt, hisz amilyen a gazda, olyan a kutyája...

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/89951/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,DK,Dobrev Klára,Európai Néppárt,fidesz,Gyurcsány Ferenc,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2020-02-04 21:10:49
Remélem, ez csak a kezdet, és minden országrontó terve így esik kútba ennek a mocsok tetűnek! Ez a gyűlölettől már nem hall, nem lát, gondolkodni sem képes. Nem egy párt képviselője tavaly jelezte, ha a Fidesz megy, ők is követik. Néha meg kellene hallgatni másokat is, de ez ennek a hazaárulónak nem megy.
Válaszolok
Hát, így van ez 2020-02-04 12:00:26
A kurcsány, meg a bolgár kriptaszökevény kurcsányné, valamint az összes liberálbolsevik széltoló mindig, mindenhez (is) ért !!!!
Csak ahhoz nem értettek, amihez kellett volna, nevezetesen a normális kormányzáshoz.
A partvonalon kívülről viszont kiválóan tudnak mindenbe beleugatni !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?