Nem volt telitalálat a hatos lottón
Nyerőszámok: 15, 21, 22, 23, 28, 39 Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; az 5 találatos szelvényekre 132 875; a 4 találatos szelvényekre 11 285; a 3 találatos szelvényekre 2440 forintot fizetnek.
Blogolj!

Botka városában kutyafuttató lett a focipályából


Így dolgoztok ti: tőből kivágta a focikaput az önkormányzat.

Szegeden tombol és rombol a barbárság. Fotók: Olvasó

Ha már építeni nem tudunk, legalább a rombolást járassuk tökélyre. Valahogy így gondolkodhat a Botka László-féle szegedi balliberális önkormányzat, mely méltó régi, nagy híréhez. Már ami a foci és annak infrastruktúrája elleni merényleteket illeti.

A labdarúgás ellen beoltott (mondjuk ki: futballgyűlölő) Botka nemhogy száz grundot, ezeret nem épített a napfény városában, de ott tett keresztbe a sportágnak, ahol csak tudott. Stílszerűen szólva nincs új a nap alatt Szegeden, ahogyan a Blogstar egyik olvasójának levele és fotói tanúsítják.

Botka városában ugyanis a futball terén kicsire nem adnak, a nagy meg nem számít. Avagy a kicsit nem becsülik sokra, tehát a nagyot nem is érdemlik.

Ilyen volt...

Olvasónk azt írja, a Bécsi krt. 36. szám melletti területen volt a gyerekeknek egy focipálya. A múlt idő ezúttal – sajnos – jelzésértékű. Tavaly márciusban a fiával saját pénzükön vettek fűmagot, és saját kezűleg vetették be, gondozták a környékbeli családok, gyerekesek örömére. Ám korai volt az öröm. A napokban ugyanis azt kellett tapasztalniuk, az önkormányzat a földdel tette egyenlővé a grundot. A focikapukat tőből kivágták. A pályából kutyafuttató lett.

A sportolni, mozogni vágyó kicsiknek és nagyoknak kívül tágasabb. Fel is út, le is út. Kutyába se veszik őket a torony alatti illetékesek.

... ilyen lett. No meg amit a nyitóképen látnak.

Hiába, kutya világ van Szegeden. Művészi szinten tombol az állatság, a csahosok vakon követik a falkavezért; miközben valójában vak vezet világtalant. Jön valaha kutyára dér?

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/89971/pics/lead_800x600.jpg
Botka László,labdarúgás,Szeged
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-02-05 15:04:29
Éppen ideje volna, hogy jöjjön már a "mocskos kutyákra" dér, de sajnos úgy néz ki: Szegeden külön időjárást rendelt el "robotka" és bandája, így a meteorológiai tél is késik, mint minden más.
A sok szegedi, liberális gyökér meg még beveszi a "robotka"-cumit, aztán szív, mint a torkosborz !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?