Blogolj!

Az egyszerű polgári életről álmodó Meghan hercegné egy valóságshow-ban térne vissza a képernyőre


Meghan Markle újabb hírrel borzolja a kedélyeket: a legfrissebb pletykák szerint ugyanis az hercegné máris egy valóságshow-ban térne vissza a képernyőre, amiben ráadásul még a saját házassága is téma lenne.

Az elmúlt hetekben mi is számtalanszor foglalkoztunk már a Megxit jelenséggel, egyik cikkünkben épp azt vázoltuk fel, hogy miből élhetnek meg Meghanék a brit királyi családdal való szakítás után. A mi esélylatolgatásunkban is helyet kapott az az opció, miszerint az eredetileg színésznőként ismertté vált sussexi hercegné visszatér a képernyőre, ami most nagyon úgy fest, hogy valóban be is fog következni.

Ebből élhet meg Harry herceg és felesége, ha lemondanak a királyi apanázsról

Bombaként robbant a hír, miszerint Harry herceg és Meghan hercegnő függetlenedni akar a brit királyi családtól, az angolokat sokkóló döntés után II. Erzsébet királyné még egy családi csúcstalálkozót is összehívott, hogy megvitassák a helyzetet. Már csak az a kérdés, hogy miből fog megélni Harry és Meghan, ha ténylegesen szakít a királyi pompával?

A minap felröppent hír szerint ugyanis Meghan a Netflix egy új, tíz részes valóságshowjában térne vissza, amely az I Do, Redo, azaz Igen, újra igen címen futna és olyan tehetős párok szerepelnének majd benne, akiknek az első házasságuk zátonyra futott, másodjára viszont már megtalálták az igazit. Ha minden igaz a hercegné stylist barátnője, Jessica Mulroney oldalán szerepelne. Amennyiben lehet hinni a híreknek, akkor már a műsor egyik producere is tett egy rövidke nyilatkozatot:

Az, hogy Meghan töltheti be a show egyik műsorvezetői posztját, telitalálat! Hiszen a hercegnő két évvel ezelőtti királyi esküvője jó példája annak, hogy miképpen lehet másodjára is pazar lagzit rendezni, ahol örök hűséget esküdhetsz álmaid hercegének.

A producer ezzel arra utalt, hogy korábban már Meghan is volt már egyszer férjnél, első hitvese Trevor Engelson volt, aki tök véletlenül egy rendező-producer és szintén tök véletlenül segítette csak a felesége karrierjének beindulását, majd nem sokkal később el is váltak. Na, de ez most mindegy is, hiszen csak az számít, hogy a színésznő ezek után Harry herceg oldalán már tényleg megtalálta az igazi boldogságot, amiről most be is számolhat majd ország-világnak. Persze, nyilván azért teszi majd, hogy mindenkivel megoszthassa határtalan boldogságát és nem a busás fizetség miatt…

És akkor most kanyarodjunk is vissza egy kicsit a királyi családdal való szakítás egyik fő okára, ami éppen az volt, hogy elegük lett az óriási médiafelhajtásból/nyomásból, meg abból, hogy mindenbe belekötnek, amit az ifjú pár csinál.

Na, most ha azt nézzük, hogy a felhajtástól túlterhelt és szenvedő Meghan épphogy két hete érkezett csak meg Kanadába, (ami miatt nem mellékesen több ezren tüntetnek is) ahova elvileg egy nyugodt, és békés polgári családi élet reményében költöztek igaz szerelmével, Harry herceggel, adja magát a kérdés, hogy most akkor mire is volt jó ez az egész cécó?

Mert ha a hercegné valóban a tévében fog jókat cseverészni a házas életéről, akkor nem nagyon tudunk másra gondolni, mint - ami azért eddig is elég nyilvánvaló volt, - hogy a hercegnének főleg a címmel járó kötelezettségekből és szabályokból lett nagyon hamar elege, azonban az azzal járó luxusból még a királyi családdal való szakítás után sem hajlandó engedni. Na meg persze a sokszor, saját maga által generált felhajtásból sem, hiszen egy színésznek mindig jól jön egy kis plusz figyelem…

(Borító: .marketwatch.com, Fotó: parade.com)

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/89926/pics/lead_800x600.jpg
brit királyi család,Harry herceg,Meghan Markle,tévé
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?