Blogolj!

Baloldali baki, csak kis baki lehet!


Már megint ez a „más szemében szálka, sajátban gerenda sem”. Történt ugyanis, hogy Horváth Tamás a helyi (Kiskunfélegyháza) gimnázium báljáról tartott hazafelé, mikor a rendőrök megállították. Minek eredménye az lett, hogy az MSZP–DK–Jobbik–LMP koalíció alatt létrehozott, Veled a Városunkért Egyesület frakcióvezetőjével szemben büntetőeljárást indítottak. Mondjuk ki, ittasan vezetett.

Gyaníthatóan nem is keveset vedelhetett, mert ha valaki ellen büntetőeljárást kezdeményeznek, az azt jelenti, hogy nem egy konyakosmeggy a bűnös. Ezt bizonyítja, hogy a politikust vérvételre is elvitték.

Ennek ellenére Horváth Tamás nem mondott le képviselői mandátumáról, csak a frakcióvezetői posztról távozott.

Természetesen elkezdődött rögtön a szerecsenmosdatás. LMP-s képviselőtársa szerint „kis baki” történt. Volt aki még kicsit meg is dicsérte. Jobbikos kollegája például úgy gondolja Horváth legalább beismerte tettét, más hasonló esetben ennyit se tesz meg. Még jó, hogy ki nem akarja tüntetni!

A beismerésről meg annyit, a szonda meg a vérvétel egész hihető bizonyíték. Kicsit olyan lenne, mint tejfölös bajusszal tagadni, hogy mi ettük meg az utolsó dobozzal. És még rajta is kaptak.

Aztán megszólalt a bűnös is. Horváth azt írta, "majd harminc éve szereztem meg a vezetői engedélyem, ez idáig nem fordult velem elő hasonló". De micsoda? Hogy ivott, vagy hogy lebukott? Nem mindegy! Illetve dehogynem!

Elmegyünk egy gimnáziumi bálra. Jól benyakalunk, holott tudjuk, hogy zéró tolerancia. Majd volán mögé ülünk. Kis baki? Az talán az első korty sörnél, mikor rádöbbenünk, hogy hoppá, kocsival vagyunk, nem kéne inni. De a jóembert elvitték vérvételre. Lehet, hogy még a szonda is szédülni kezdett mikor belefújt.

Persze sok mindent megmagyaráz, ha kicsit megkapargatjuk a felszínt, és utánanézünk Horváth Tamásnak és drága nejének. Ők azok, akik Nagy Blanka politikai szereplését is egyengették. Tudják, amelyik úgy beszél mint egy „illemtanár”. Madarat tolláról, baloldali politikust a hazugságáról.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/89684/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-30 12:47:13
Emlékeztetőül:
„ A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, mit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek. "
Kell ehhez bármit is hozzátenni, Ildikó ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?