Blogolj!

Hadházy Ákos „aggódik”


Egyem a kis szívét! Hogy aszondja, ha az ellenzék nem dolgozik, ne is egyék csak „picsog”, megérdemli az olyan megalázó vereségeket, mint a győri.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Hadházy „a lónak a f.szát” Ákos aggódik. A mindentől és mindenkitől független országgyűlési képviselő, jeltelen lódoktor, egyben a magyar balliberális ellenzék állatorvosi lova sokkot kapott. Szíven ütötte, hogy a Fidesz-KDNP vasárnap feltörölte a padlót Győrben a szivárványos moslékkoalícióval. És beleborzongott, hogy talán korai volt az október 13-i eufória, és 2022-ben is csúnyán elhúzhatják a balliberális sereg nótáját, ha mindösszesen annyi lesz a mondanivaló, hogy takarodjon a Zorbán! Na ja,

valami minimális értékelvűség és vízió, tartalom tényleg nem ártana Jakabtól Gyurcsányig.

Hadházy ezért levelét megírta. Néhány gondolattal igyekszik hozzájárulni a leginkább egymásra mutogató bűnbakkeresésbe ojtott összellenzéki siránkozáshoz. A sebeiket nyalogató ballib gittegyletek még friss és nyílt sérüléseibe gyakorlott egészségügyis kézzel szórja a sót.

A lyukas zoknis magyar Pókember-utánzat szerint az ellenzék ELKÉNYENYELMESEDETT, no meg nem kedveznek neki a JÁTÉKSZABÁLYOK, de pláne NINCS ELÉG AKTIVTISTÁJA.

„Kicsit úgy érzem, megvalósult, amitől október 13. óta tartani lehetett. Az ellenzékben hátradőltünk és azt gondoljuk, 2022 már megvan, pusztán azért, mert Budapesten és pár nagyvárosban nyertünk. A valóság ezzel szemben az, hogy a magyar lakosság 2/3-a továbbra is fideszes városvezetés alatt maradt, és az ellenzéki vezetésű kerületekben, városokban is a kormánynak van nagyobb befolyása a történésekre”

– szomorkodik Hadházy, aki szerint

„ha ezen csak picsogunk és nem teszünk, megérdemeljük ezeket a megalázó vereségeket”.

Elemzésében arra is kitér, hogy a balliberális szörnykoalíciónak bizony nincs hadra fogható serege: a klasszikust idézve aktivista nincs, és nem is volt!

„Az ellenzéknek az a dolga, hogy 2022-ig megtalálja azokat az embereket, akik dolgoznak a kampányban, és aztán okosan meg is szervezze, pontosan mit, hol és hogyan dolgozzanak a legnagyobb hatás eléréséért. Ezt a házi feladatot egyelőre nem csináltuk meg”

– siránkozik a képmutató önkritika koronázatlan királya.

Hadházy Ákos tehát aggódik az ellenzékért, mert csak picsog, nem épít szervezetet, nincs elég embere, tohonyán kényelmes, nem akar és nem is szeret dolgozni. De ha már itt tartunk, nézett tükörbe valaha ez az ember? Talán munkának tartja a tévészékházas és a parlamenti botránykeltést, „lóf.szozást”, majd a Tisztelt Házból való demonstratív kivonulást? Kezdhetné mondjuk saját maga némi érdemi munkával az öncélú, magamutogató, permanens cirkuszolás helyett. Mert ha így folytatja, nem kell nagy jósnak lenni, nem marad más neki, mint a picsogás és a megalázó vereségek.

Aggódunk Hadházy Ákosért...

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/89588/pics/lead_800x600.jpg
ellenzék,fidesz,Hadházy Ákos,összefogás,választás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-29 12:30:00
Őszintén szólva mi is nagyon aggódunk. Mármint hablaty (a nagy lóf@szt) ákoska, meg a közvetlen környezete egészségéért, valamint a testi épségéért, mert amióta kiszabadult a diliházból, csak tovább hülyült, és már ön-és közveszélyes is !!!!
(bangóné szerint hejjessenn: hűjjültt, mert múlt idő !!!!)
Válaszolok
éva 2020-01-27 20:22:56
Kimondhatatlanul örülök, hogy a moslékkoalíciónak MOST A JÓL MEGÉRDEMELT JÓ NAGY " H "- LÓF.SZA JÁRT! ENNYIT SEM ÉRDEMELNEK! De a paci is libsi, így nem sajnálom tőlük! Kapják (be) meg amit érdemelnek!
Válaszolok
Ernest 2020-01-27 19:29:27
Az vajon "munka" az amit a nyert önkormányzatokban 100 nap alatt végeztek? Csak a teljesen elvakult, habzószájú komcsikat nem zavarja a semmittevésük, rombolásuk!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?