Blogolj!

Kvíz - rémisztő képződmény Ön?


Kedves Olvasó!

Gondolt már arra, hogy Ön valószínűleg egy rémisztő képződmény? Nem ember, nem állat, hanem képződmény. Ha még nem, egy gyors kvíz alapján gyorsan kiderülhet ebbe a kategóriába tartozik e Ön? Kérem válaszoljon őszintén kérdésünkre és a kiértékelésben kiderül, hogy képződmény-e Ön, illetve megrémiszti e embertársait.

1. kérdés
Ön fehér?
Igen ( 1 pont)
Nem ( 0 pont)

2. kérdés
Mi a vallása?
Keresztény ( 1 pont)
Más ( 0 pont)

3. kérdés
Milyen nemű Ön?
Férfi (1 pont)
Nő (1 pont)
Egyéb ( 0 pont)

4. kérdés
Ön heteroszexulás?
Igen (1 pont)
Nem (0 pont)

Kiértékelés:

4 pont: Ön rémisztő képződmény és nacionalista
0 pont: Ön DK-s

Persze a viág nem ennyire fekete-fehér, de minap Niedermüller Péter a Demokratikus Koalíció alelnöke az ATV műsorában kijelentette:

„hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én ,mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heretoszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.”

Sanos itt tartunk ma Magyarországon 2020-ban. Egy DK-s politikus szembeköpheti a magyar emberek nagy részét, saját szavazóit is, hiszen ha csak a nem fehér, nem keresztény, nem heteroszexuális emberek szavznának a DK-ra hál' Istennek elég alacsony lenne a bázisuk.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/89541/pics/lead_800x600.jpg
DK,keresztény,migráns,Niedermüller Péter
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-27 13:09:28
Ez a baromarcú láthatóan, és hallhatóan viszont egy állat, ráadásul mellette még nem más, mint egy silány képződmény !!!!
A görögök annak idején az ilyeneket rövid úton intézték el, még kiskorukban !!!!!!
Válaszolok
kata 2020-01-26 19:43:15
Ez a vén hülye bőven megérett a vigyorgóra, de az sem normális, aki erre szavazott! Egyébként ne ideologizáljon, hanem, ha már polgármester lett, a rá vonatkozó feladatokkal foglalkozzon! Mindkettő meghaladja szellemi képességeit, mint láthatjuk.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?