Blogolj!

Botrány: egy amerikai professzor szerint teljesen oké a homoszexuális pedofília


A texasi szaki legalizálná a hat éven felüli gyerekekkel való szexuális kapcsolat létesítését felnőtt férfiak számára. Hát normális?

Illusztráció

Vannak bizonyos dolgok az életben, amelyekre egészen egyszerűen már nem létezik megfelelő emberi reakció. Ilyen például az is, amikor egy elméletileg tanult, elviekben művelt egyetemi oktató olyan szavakat potyogtat ki egymás után a száján mondatot képezve belőlük, hogy:

nincs azzal semmi gond, ha egy idős férfi egy fiatal fiú tanítványával létesít homoszexuális kapcsolatot.

Ízlelgessük. De ne sokáig, mert végigszalad a hideg a háton, összerezzen a test és felmerül a gondolat: hogy a kénköves ménkűbe lehet ilyen marhaságot kitalálni?

Thomas Hubbard egészen az ókori Görögországig repült vissza gondolatban és az úgy nevezett "pederasztikus intimitás" intézményét varázsolta elő cilinderéből. Ez szó szerint azt jelenti, hogy fiúszeretet, vagyis pontosan azt, ami mellett a prof kampányol. Hogy férfiak, kisfiúkkal. Azt.

Hubbard szerint a jelenlegi amerikai törvények megfosztják a gyerekeket attól a jogtól, hogy szexuális kapcsolatot létesíthessenek meglett emberekkel, holott, ez igenis a jogukban állna. Nagy baj az agybaj, de még nagyobb, ha már megvan.

A professzor érvelés gyanánt még azt is hozzáteszi, hogy ha bevezetnék a legális pedofíliát, megoldódna az apa nélkül felnövő fiúk összes problémája. Hát hogyne. Öngyilkosságba menekülnének szerencsétlenek. Kérem, szóljon már neki valaki ennek a baromnak, hogy ne szedje tovább az agykárosító tudatmódosítóit. Vagy csak ne eressze rá "formabontó" nézeteit a világra.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/89532/pics/lead_800x600.jpg
homoszexualitás,pedofília,USA
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-27 13:33:27
Szerintem meg, egy-egy ilyen megnyilvánulás után mindenhol a világon alkalmazni kéne az azonnali, helyszínen történő főbelövés intézményét !!!!
Utána meggondolná ez a sok szemét ember(?), hogy mit pofázik !!!!!!!!
Válaszolok
kata 2020-01-26 19:40:01
Ez már tényleg mindennek a teteje! És miből gondolja ez a kretén, hogy egy 6 éves kisfiú meg tudja ítélni, hogy neki joga van egy vén kéjenccel szexelni? Sem lelkileg, sem testileg nem alkalmas erre! Mi van a gyerekek jogaival? Annyira nyomulnak a deviánsok jogainak érvényesítéséért, tudtam, hogy előbb-utóbb ez is fel fog kerülni a listára. Remélem van annyi normális ember még Amerikában, hogy ezt nem engedik meg, sőt, azt kellene börtönbe zárni, aki ezt egyáltalán kezdeményezi! És ez egyetemen tanít!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?