Blogolj!

Márki-Zay az új Norbi – durván beszólt Bessenyei özvegyének (videó)


Bunkócska, te drága: az önimádó politikai celeb egy mondatban rúgott bele a magyar nemzet színészóriásába, és alázta meg özvegyét is.

Márki-Zay a hét bunkója címért versenyez Update Norbival.

Önimádó Márki-Zay Péter képtelen megállni, hogy ne az övé legyen az utolsó szó. A vásárhelyi polgármesternek nem sikerült feldolgoznia a vasárnapi sokkot. Emlékezetes, a színészóriás Bessenyei Ferenc özvegye a Bessenyei-díj-átadó gálán bejelentette: a városvezetés és az önkormányzat méltatlan eljárása miatt megvonja a névhasználat jogát Márki-Zayéktól. Mert nem akartak mást, mint saját reklámozásukra használni a művész nevét, és közben súlyosan visszaéltek azzal.

B. Élthes Eszter azóta egy interjúban is kipakolt: a miniszterelnök-jelölti babérokra törő materialista keresztény és elvtársai aljas, pitiáner, hazug és mocskon módon, politikai okokból torpedózták meg a Jászai-díjas, érdemes művész, Nemcsák Károly kitüntetését. Vásárhely fura urának volt mersze azt is mondani, hogy „Nemcsák nem színész”. B. Élthes Eszter kristálytisztán vezette le, hogy Márki-Zay az új Rákosi, aki kommunista tempóban akarja megdönteni az Orbán-rendszert, eközben mindenen és mindenkin átgázol. Mert semmi és senki nem érdekli, csak saját, személyes nagypolitikai karrierje.

A balliberális közönségkedvenc rögvest be is bizonyította, B. Élthes Eszter minden szava aranyat ér, mert színtiszta igazság. Az elmaradhatatlan facebookos ömlengése során

Márki-Zay egyetlen mondatban rúgott bele a magyar nemzet egyik legjelesebb színészébe, valamint alázta meg az özvegyet. Amivel magáról állított ki súlyos szegénységi bizonyítványt.

„Egyrészről itt sokakban fölmerült az, hogy talán a Bessenyei név használatával nem rendelkezhet kizárólagosan B. Élthes Eszter, aki a nagy művésznek többedik felesége volt, egy viszonylag rövid ideig kötötte össze életüket a sors.”

Bár Márki-Zay esetében kár is ilyenre szót vesztegetni, de a tényszerűség kedvéért jegyezzük meg: Bessenyei és Élthes 34 évig éltek együtt szerelemben, ebből 24 éven át házasságban. A kétszeres Kossuth-díjas Nemzet Művészének mindhárom korábbi házassága jóval rövidebb ideig tartott.

Vagyis ami sokakban felmerülhet, az az, hogy a magát polihisztornak beállító, mindenhez is értő balliberális álmessiás valójában egy tudatlan tapló. És nem is az erkölcs vagy a tisztaság bajnoka, hanem egy kisstílű, személyeskedő politikai nímand.

Aki ráadásul a nőiséget sem tiszteli, tehát már csak az a kérdés, hogy ő a nagyobb gyökér vagy Schobert Norbi!

4
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/89384/pics/lead_800x600.jpg
B. Élthes Eszter,Bessenyei Ferenc,Hódmezővásárhely,Márki-Zay Péter
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 4 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2020-01-25 23:06:05
Jól megérdemelték egymást a vásárhelyiek, meg ez a gyökér, idióta barom !!!!
Erre mondják: cukor az élet, csak tudni kell szopni !!!! Hát, rajta, mint a torkosborz !!!!!!!!
Válaszolok
kata 2020-01-24 20:59:48
Amellett, hogy egy orcátlan bunkó, még aljas, gyáva féreg is. Miért nem mondta ezt ott nyíltan a hölgy szemébe?
Valószínűleg sejtette, hogy esetleg egy csattanós pofon lett volna a válasz. De ott csak gazsulálni tudott, szaladt a hölgy után. Ez a ki tudja honnan idecseppent degenerált majom akarja itt megmondani, ki a színész, kinek mit kellene csinálni, kinek mihez van joga, és legfőképpen azon mesterkedik, hogy a nagypolitikában nélkülözhetetlen szerephez jusson. Jól leszerepeltek a vásárhelyiek! Mert hogy egyszer megválasztanak egy hülyét, úgy-ahogy elnézhető, de hogy még egyszer, az már nem normális.
Válaszolok
Ernest 2020-01-24 12:39:39
Szívesen megnézném ZajosMaki fő szerepléséve a (porszívó)ügynök halálát!
Válaszolok
Hát, így van ez 2020-01-24 12:09:46
Én nem állítanák fel sorrendet a norbika, meg a márki (takarodj már ki !!!) között. Mind a ketten akkora gyökerek, hogy az égig érő fa akár belőlük is nőhetne.
Mielőtt valakinek feltűnik: a nevek leírásánál egyáltalán nem véletlen a kisbetű használata, mert ugye a tulkot sem írjuk soha nagybetűvel !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?