Blogolj!

Jakab Péter lehet a Jobbik sírba eresztő kötele


A bőrdzsekis szellemi verőlegény vette át a csakis szebb napokat látott gittegylet vezetését, hogy Gyurcsánnyal kéz a kézben meneteljen 2022 felé.

Fotó: MTI/Kovács Attila

Élete nagy álma vált valóra a súlyos politikai kisebbrendűségi komplexusban szenvedő Jakab Péternek, aki Orbán Viktor miniszterelnöki székét csak tíz percre tudta kisajátítani, Vona Gábor fekáliaszagú, kihűlt trónja viszont 2022 tavaszáig mostantól az övé. A Jobbik tisztújításán az elnöki posztért jó idő óta látványosan kaparó Jakabnak egy futottak még kategóriás ellenfele volt (bizonyos Lokody Levente), így megkoronázása a szűk 5 százalékos formáció élén biztos volt.

Ezzel együtt az is biztos, hogy az egykori radikáljobbos alakulatból mára balliberális csicskapárttá átvedlett Jobbik sírba eresztő kötele lehet a bőrdzsekis szellemi verőlegény, kinek esetében sem az elrettentő „külcsín”, sem az üres „belbecs” nem emlékeztet egy nagy formátumú politikusra, karizmatikus vezetőre.

Jakab leginkább örök idegességéről, ordításáról és öncélú botrányairól vált híressé, pontosabban: hírhedtté, azaz jelentős szavazói tömegek számára aligha lehet vonzó, szimpatikus. Egy dologra viszont biztosan tökéletesen alkalmas lesz: a balliberális ellenzéki pártokkal történő elvtelen összeborulásra.

A Keresztapa, Gyurcsány keblén.

„Az én feladatom nem az, hogy megmondjam, ki mit gondoljon a világról” – susogja a pártlakáj Alfahírnek a még (csak) frakcióvezető, majdani elnök, és elképzelve sekélyes gondolatvilágát erre a szentenciájára helyeslően bólogathatunk. „Érdemelvű politikai közösséget szeretnék” – vázolja, miközben még a látszatra sem ad: az értékelvűségnek ezzel végleg lőttek a gittegyletében. Jakab Péter édesapja bizonyára nem volt üveges, olyan átlátszóan csúsztat: „kormányzati szerepre készülünk, méghozzá egy olyan ellenzéki együttműködés részeként, amelyik úgy váltja le az Orbán-rendszert, hogy közben nem hozza vissza a Gyurcsány-korszakot. Ha ezt elérjük, akkor nemcsak kormányt, de rendszert is tudunk váltani” – tolja le a jelen magyar belpol kínálat „kettes alá” tanulója.

Fából faragna vaskarikát a mínuszos szellemóriás, aki a Gyurcsány-klán Gyurcsány-mentes országlásának a nullát alulról csiklandozó lehetőségével próbálja etetni a magyarságot. Sikertelenül. Az a Jakab, aki a Parlament lépcsőjén demonstratív módon Gyurcsánnyal esküdözik, a Gyurcsány-párttal menetel 2022 felé, és Gyurcsány vagy Gyurcsányné zászlaja alatt remeg a hatalomért.

Az a Jakab, aki Toroczkai László szerint személyében „garancia arra is, hogy a még megmaradt nemzeti elkötelezettséget is kiirtják a Jobbikból”. Tehát több mint ígéret: bizonyíték arra, hogy itt bizony már összeragadt, sőt, össze is nőtt, ami összetartozik. Egy szivárványos olvasztótégelybe, ami az eredeti értékeit megtagadó, resztli Ballikot is felemészti.

A megválasztott elnök persze egyfajta Sehallselát Dömötör. Nem kevés önértékelési zavarról tanúbizonyságot téve úgy érzi, ő képviseli a nép hangját, a nyers igazságot a Parlamentben, a magyar politikában. Van egy szörnyű rossz hírünk, a nép hangja ennél sokkal tisztább, egyenesebb és őszintébb.

Kiveti magából a fals szólamokat.

Címkék: Jakab Péter, Jobbik
2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/89425/pics/lead_800x600.jpg
Jakab Péter,Jobbik
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2020-01-25 22:22:06
A normálisan gondolkodó (tehát nem a "hótkomcsi" zagyvalék) ember mindig bizakodik, hogy azért egy bizonyos szintnél már nincs lejjebb ezen az un. ótvar baloldalon. Aztán rá kell döbbennünk, hogy van még lefele út, még alá lehet menni a bányászbéka s....e alá is egy-két arasszal.
Ez a JOBBIK (illetve: BALLIK), meg ez a nihilista gyökér megérdemlik egymást. Keresve sem találhatnának "különb" elnököt maguknak, mint ez a jákob leokádia nevű senki !!!!!!
Válaszolok
kata 2020-01-24 21:09:22
Ez vagy hülye, vagy beteg. A böszmével akar összefogni, hogy azután kipipálja. És ezt még el is mondja. Ez persze nem zárja ki, hogy az elkúró és neje összefogjon vele, mert nekik elég vastag a bőr a képükön, de az is biztos, hogy utána jakabnak nem sok lapot fognak osztani. Ez a szerencsétlen azt hiszi, fletó már teljesen elitta az eszét, és még ha így is lenne, ott van helyette a debella, aki bosszúszomjasan nyomul itthon, és Brüsszelben egyaránt. Az ordítozó idegbetegnek majd elakad a hangja, ha rájön, mi lesz a következménye a kormányváltó álmoknak. Arról nem is beszélve, hogy az eddig rájuk szavazó 6%-ból mennyien maradnak mellettük.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?