Blogolj!

Egyszer talán minket is megvédenek a hivatásos megvédők


képünk illusztráció

Friss hír: szomáliai menekült erőszakolt meg egy egyetemista lányt a bulinegyedben. Már az első mondat is beszédes. Hazánk lányai (és fiai) néha vért izzadnak, éjszakáznak, néha munkát is vállalnak, hogy minél magasabb iskolai végzettségre tegyenek szert. Ha sikerük van a tanulásban, legyen az egy jól sikerült félév, egy államvizsga vagy egy diploma, kicsit kiengedik a gőzt, elmennek bulizni, iszogatnak, jól érzik magukat, mert megérdemlik.
És ilyenkor jön a félanalfabéta, oltalmazotti státuszú (csak tudnám ki oltalmazza) és úgy gondolja, hogy egy kis szex neki is jár, hiszen már hónapok óta úton van, kielégítetlenül, magányosan. Persze, ha valami nem megy magától, majd megy erőszakkal, gondolja és kihasználva, a gyengébb nemet (aki az alkoholtól egy picit még gyengébb) megszerzi magának, amire szüksége van.

Jó lenne tudni, hogy ilyenkor hol vannak az oltalmazói? Mert a TASZ, a DK, a Momentum és a Helsinki Bizottság csendben lapul, nem úgy például mikor egy idős hölgy leköpött egy fekete színészt. Lehet, hogy testnedv és testnedv között is van különbség...

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/89316/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,migráció,nemi erőszak
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-23 15:42:23
Először is ezektől a soros-csicska, aljas, mocskos NGO hordalékoktól senki ne várjon semmit !!!
Ezek egy kis lóvéért a saját anyjukat is eladják bárkinek, pont úgy, ahogyan az aberrált liberráltak szokták csinálni !!!!
Hiszen - voltaképpen - azok is ezek az ingyenélő sz@rjankók, a magyar(?), hazaáruló libsi EP képviselőkkel együtt !!!!
Csak azt tudnám, hogy minek pátyolgatjuk még kis hazánkban ezeket a gyökereket ?!
Másodszor: ezt a rohadék szomáliai állatot nem elfogni kellett volna, hanem a helyszínen azonnal lelőni, mint egy kutyát, aztán kész, vége, KONYEC FILMA !!!!
Nincs nyomozás, nincs vádemelés, nincs sz@rházi magyar(?) védőügyvéd, nincs tárgyalás, nincs ítélet, nincs a börtönben zabáltatás, nincs orvosi ápolás, semmi nincs !!!!!!!
Csak csend van, és mellette jelentős visszatartó erő a többi rohadéknak !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?