Blogolj!

Showbert Norbi felböfögte lelki szemetesládája minden mocskát


Update Norbi szintet lépett, vastag betűkkel véste be nevét az értelmező kéziszótár "két lábon járó hímsovinizmus" címszava alá.

Tűzvészként terjed az interneten a Showbert-család apakanjának legfrissebb szájtépése. Az ostoba három pont nullás kelet-európai Ken babának sikerült magára haragítania a komplett magyar anyatársadalmat. És minden jó érzésű embert. A cél világos, az eszköz minimum erősen megkérdőjelezhető. Az Update-termékek nem fogynak, a pénztárca ürül, elő kellett állni a farbával és mondani valami őrületesen nagyot. Aki esetleg még nem látta a performanszot, annak ajánlom Tibi atya okfejtését a témával kapcsolatban.

Schobert Norbi szerint azért vannak válások, mert a nők elcseszik és nem fogynak le szülés után

Schobert Norbert szerint a magyar házasságok azért romlanak meg, mert a nők szülés után nem képesek lefogyni. Élő videójában az alábbiak hangzanak el. Vélemény. Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni.

Az önjelölt fitneszpápa elérte célját: most mindenki róla beszél, a Google keresőben pörög a neve, az Update-részvények ára tűzforró ejakulációként lövell az ég felé a Wall Streeten. Nem kellett ehhez mást tennie, csak belegázolnia a lelkekbe, felböfögve lelki szemetesládája minden rothadó mocskát.

Az indokolatlanul médiacelebbé váló Norbi újfent bizonyította, nem az esze miatt szereti az értékrendje szerint tökéletes, 55 kilogrammos versenysúllyal rendelkező, testzsírmentes, szülés után lefogyni képes kancája neje, hanem valami egészen másért. Hogy miért, azt majd egyszer biztos elmondja ő is egy live videóban, ha már nagyon rászorulnak, addig viszont ki-ki képzeletére bízom ennek a rejtélynek a megfejtését.

Update Norbi szavai felháborítóak, megalázóak, és durvák. Nem festenek le ugyanakkor az ég világon semmi mást, mint a fitnesztermékek piaci partizánjának szexuális intelligencia-hiányát és egyéni preferenciáit. Norbi rémálmaiban egészen biztosan csúf, gonosz, 70(!) kilós anyukák lovagolják meg a répáját, miközben a vécébe öntik az Update-pirulákat egy mesteri gonoszkacaj kíséretében. És ez a fogyikirálynak nem szexi. Ez viszont legyen az ő szociális problémája. Az aljasságból viszont ne csináljon üzletet, ha kérhetem.

Címkék: anya
2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/89192/pics/lead_800x600.jpg
anya
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata 2020-01-22 22:16:16
Ez a gyökér,és élete párja nem bírja felfogni, hogy egy nő a szülés után nem azonnal a fogyókúrára gondol, hanem arra, hogy végre megérkezett akit annyira vártak. Személyes tapasztalatom az, hogy minden háttérbe szorul, és a kisbaba az első! Anya és apa együtt örül a kis jövevénynek, és nem az az elsődleges, hogy drágám nagy a feneked, a hasad, mikor óhajtasz lefogyni. A babát táplálni kell, ha mód van rá anyatejjel, és ilyenkor normális anya nem arra gondol, hogy nem szoptatom a gyereket, mert a melleim torzulnak, és nem leszek nádszál karcsú pár hónapon belül. Ez a kretén és élete párja egyébből sem áll ki, mint hogy fogyni kell, mindegy milyen élethelyzetben van az ember. Én elvből soha egyetlen terméküket sem vettem meg, nem azért, mert háromszor annyiba kerültek, mint az eredeti termék, hanem az erőszakos nyomulásuk nem tetszett. Nem kell a kismamákat frusztrálni a súlyuk miatt, mert nem ez az elsődleges szempont. A kisbaba az első, és ha az anyuka úgy érzi, hogy fogynia kell, akkor tegyen ezért, de ne azért, mert egy elcseszett házaspár oda nyilatkozik, hogy a szülés után a kismama első dolga a fogyás legyen. Szerintem ezek után lehúzhatják a rolót. Gondolkodni kellene, mielőtt hülyeségeket beszél a "guru".
Válaszolok
Hát, így van ez 2020-01-22 11:39:37
Ez a töpörödött agyú eddig sem volt tökéletesen "kerek", de - úgy néz ki - mára már teljesen agyára ment a natúr keksz-kúra !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?