Blogolj!

KariGeri még mindig megtorpedózná az atlétikai vb-t


A balliberók viccfőpolgármestere nemcsak zsarol, de hazudik is mint a vízfolyás.

Fotó: atv.hu

Karácsony Gergely a jelek szerint továbbra sem tett le róla, hogy megfúrja a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság megrendezését, valamint azt, hogy a fővárosban új otthont kapjon a magyar atlétika. A főpolgármester ugyanis az ATV hétfői Start című műsorában robbantotta a gecigránátot: simicskásan simlis vigyorral (lásd fent!) közölte a műsorvezető kérdésére: ő bizony a mai napig, vagyis 2020. január 20-áig nem írta alá és nem küldte el Budapest főváros támogató levelét a Nemzetközi Atlétikai Szövetségnek (IAAF). Na, akkor szépen nézünk ki!

Talán még emlékeztek, ez az a nyilatkozat, melyet Sebastian Coe IAAF-elnök tavaly novemberben tavaly november végéig kért a lánglelkű szabad és demokrata Gyurcsány-sakkbábutól. Ha nincs egyértelmű válasz, csak ködösítés és maszatolás, azaz „ha bármilyen okból kifolyólag nem épül fel a központ, haladéktalanul új házigazdát kell találnunk az eseménynek” – írta akkor Coe, aki tehát máig sem kapott hivatalos értesítést a klímavészhelyzet reklámarcától.

Karácsony akkor egy ötpontos javaslatcsomagot (feltételrendszert, értsd: ultimátum) vágott oda a kormány asztalára, majd a kabinet – melynek legalább annyira fontos a vb megrendezése, mint Budapest fejlesztésre – annak rendje és módja szerint el is fogadta ezeket. Sőt, kormányhatározatba is foglalták a döntéseket, hadd hízzon a főpolgi mája.

A főváros fura ura ekkor (is) megszegte ígéretét, mert ahelyett, hogy levelét megírta volna, bedobta az újabb zsarolást: ha nem fizet a kukaholding a fővárosnak (állítása szerint tízmilliárdos a tartozás), a részéről nem lesz atlétikai vb. Na itt telt be a pohár Fürjes Balázsnál, a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkárnál. „Kukaholding ügyben csak annyit tudok mondani: ne szemétkedjünk! […] Budapest nem csatatér” – nyomta le a virtuális barackot a bármelyik csintalan és buta nebulónál idegesítőbb KariGeri kobakjára a kormány Karácsony-felelőse.

Azóta az is kiderült, a kukaholding azért nem fizetett eddig – kapaszkodjatok – az érintett fővárosi szemetes cégnek, mert az nem állította ki az utolsó 2019-es számlát.

Így pedig nehéz. Ad 1) fizetni; ad 2) érdemi együttműködésről beszélni.

Legfőbb ideje lenne tehát, hogy a teszetosza KariGeri a zsarolás és a hazudozás helyett elkezdjen érdemben Budapest ügyeivel foglalkozni. Már ha egyáltalán képes erre, és nemcsak úgy imitálja a munkát, mint szolgálati autóban ülepet melegítve a fehér holló ritkaságú gyógykerékpározást. Rögvest írhatna például egy levelet Sebastian Coe-nak, melyben megköszöni a világ egyik legjelentősebb eseményének rendezési lehetőségét, egyben biztosítja a sportvezetőt, Budapest perfekt házigazda lesz. Még mielőtt az IAAF megunja a kötélhúzásnak nehezen nevezhető töketlenkedést, fityiszt mutat Magyarországnak, és egy pehelysúlyú politikai nagyotmondó erőfitogtató pojácáskodása miatt a nemzet jár pórul. Mert ez így már több mint szemétkedés.

Kisstílű pofátlanság: Karácsony a neved!

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/89165/pics/lead_800x600.jpg
atlétika,Budapest,Karácsony Gergely,világbajnokság
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2020-01-22 19:12:02
Az a baj szerintem, hogy a kormány mindenki szemében jó fiú akar lenni, és azt mantrázzák, hogy nem büntethetik a pestieket. Ez egyfelől igaz, másik felől viszont nem kellene azoknak gazsulálni, akik ezeket a semmirevalókat megszavazták. Nem kell nekik a jó, akkor viseljék a következményeket! Ezek felé gesztusokat sem lehet tenni, mert elfogadják, de abban a pillanatban a másik oldalról rúgnak bele a jobboldaliakba. Hagyni kell őket, játszogassanak, majd a végén kiderül, hogy kinek volt igaza. De aztán ne legyen követelőzés, hogy a leamortizált fővárost Orbán hozza helyre! Ki-ki viselje tetteinek következményeit. A szavazók is!!
Válaszolok
Hát, így van ez 2020-01-21 11:09:26
Én idáig úgy tudtam, hogy nem ez a tökéletesen töketlen, kurcsány-klón sz@rja spanyolviaszt !!!!
Lemaradtam valamiről ?!
Nem hiszem el, hogy a kormány száz nap alatt sem tudta még kitalálni, hogy hogyan lehet lehetetlenné tenni ezt a "hótbunkó", idióta senkit. Példának okáért rányomni az összes elmaradt beruházás kötbérét, valamint annak összes kamatát is, vagy leállítani minden támogatást mindaddig, míg ez a gyökér, behunyt szemmel alá nem ír mindent, amit az orra elé tolnak.
Ahogy a Fábry szokta volt mondani: uraim, álljunk már meg egy ásónyomra !!!!
Háromszor kétharmad, kezünkben van az országgyűlés, mire várunk még ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?