Blogolj!

Cseh Katalinnak agyára ment az Orbán-fóbia


Momentumos Guiness-rekord: a külföldön hazája ellen harcoló és uszító botmixeres vinnyogó nyolc perc alatt tizenháromszor orbánozott.

A szem a lélek tükre. Fotó: MTI

Cseh Katalinnak végérvényesen elgurult a gyógyszere, már esélye sincs, hogy valaha megtalálja. A Momentum Kanadából importált szellemi verőleánya a múlt héten akkorát küzdött Magyarország ellen az Európai Parlamentben, hogy szó szerint belebetegedett. A magyar sajtóban találóan „halálbarbiként” emlegetett botmixeres hisztigép konkrétan az EU horvát elnökségétől követelte, robbantsa rá az uniós atombombát hazánkra, majd nem kevésbé együgyű kolleginájával, Donáth Annával együtt örömtáncot lejtett, mikor az EP elfogadta az újabb boszorkányüldöző jelentést Magyarország ellen.

Mikor lesz következménye a két fruska hazaárulásának?

Viselkedészavarosak, hisztisek, nagyképűek, ostobák, gyökértelenek, és csak a romboláshoz értenek. A Momentum páratlan párosa, Cseh Katka és Donáth Anna Strasbourgban és Brüsszelben rontja az országimázst. Csapó 1: Cseh Katka, alias botmixeres „Halálbarbie" és Donáth Anna, az egyre zaklatottabb szoci lelkész ivadéka a magyar jogállamiságról szóló vitában hazája megbüntetéséért vonyít és lobbizik az Európai Parlamentben.

Katka hazatért, és úgy túlpörgött, hogy a magyar buligeneráció joggal kutatja, mi fán terem a gyorsítója. A szerfelett szeles és szertelen politikai nímand az ATV-ben fullba tolta a vinnyogást, hogy ha már építeni képtelen, és semmiféle víziója nincs hazánk fejlődéséről, legalább fülsüketítő nyávogásba ojtsa a tehetségtelen rombolást.

Kiderült, a montreali Csehet súlyos, gyógyíthatatlan „orbánitisz” kínozza, mely fóbiára nem terem a Földön orvosság. Botmixeres Katka, a Daniel T. Berg nevű elszabadult balliberó hajóágyú hasonszőrű párja nyolc perc alatt tizenháromszor(!!!) orbánozott a langymeleg és szivárványos stúdióban, és tán az orgazmus kerülgette, ahogy kéjes-buja fantáziával forgatta virtuális kését a háromszor is kétharmaddal pajzsra emelt magyar miniszterelnökben.

A locsi-fecsi viccpolitikus kiböfögte, tovább teper és lobbizik majd Magyarország ellen a jövőben is, hiszen a célja nem más, mint hogy a gonosz és jogsértő kormányt, vagyis hát hazáját büntesse meg jól mindenki: Brüsszel, az európai kormányok, az Európai Tanács, plusz a NATO, az USA meg aki él és mozog szerte e világban. Elkottyantotta még győzelmi jelentésként, hogy ő maga az „árnyék-jelentéstevője” az EP-ben annak a nyilvánvalóan csak politikai cirkuszolásra alkalmas kezdeményezésnek, hogy egyértelműen megfoghatatlan és kettős mércével mérhető jogállamisági garanciákhoz kössék az uniós forrásokat. Végezetül kivillant a libsi fogsor fehérje: Katka olyan virtigli kommunista, hogy a fal adja a másikat: szerinte az EU csak akkor fog tudni jól működni, ha mindenki egyenlő...

Cseh nem tölt, csak tüzel, miközben egyre vörösebb a görögdinnye. Kívül-belül rohad. Felzabálja az idegenszívűség.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/89150/pics/lead_800x600.jpg
Cseh Katalin,Európai Parlament,Momentum,Momentum Mozgalom,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Dezső bejegyzésére 2020-01-20 13:26:12
Kedves Dezső !
Őrizd meg a csüggedésedet, ez a begyepesedett agyú, hülye (kommunista nyelvújítók szerint: HŰJJE) "murva" soha, semmire, semmilyen bizonyítékot nem tud felmutatni, azon egyszerű oknál fogva, mert:
IDÉZET A KOMMUNISTÁK TÍZPARANCSOLATA CÍMŰ ÖSSZEÁLLÍTÁSBÓL:
3.) pont: "A kommunista mindig hazudik: kicsit, nagyot, még nagyobbat, nyilvánosan, logikátlanul, betegesen és szégyenkezés nélkül."
(Forrás: Prof. Dr. Bokor Imre)
Egyébiránt, momentán megállapítható, hogy ennek a Momentumos "gyökkettőnek" ez a "megnyilvánulása" is hűen tükrözi: nemcsak az Orbán-fóbia ment az agyára, hanem minden más is !!!!
Mindezek ismeretében bátran állítható, hogy a Momentum összes tevékenysége éppen úgy értékelhetetlen, és értelmezhetetlen, mint az MSZ(M)P etikai kódexe !!!!!
Válaszolok
Dezső 2020-01-20 13:14:04
Hu a mindenit! Végigszenvedtem. Ez tényleg begőzölt. Ilyesmit egy egészséges ember nem beszél, nem mond. Vajon hol tanították ezt neki? De jól bemagolta ezt a mocskolódást. Vajon tudna e esetleg akár csak egyet is bizonyítani a riportban elhangzott állításaiból?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?