Blogolj!

Liberális bioszökőkút


A városligeti biodóm nem kevés kérdést vet fel mostanság. Főhet is a főpolgármester feje, mert rengeteg problémára neki kell megoldást találnia. De ugye a nagy hatalom, nagy felelősséggel jár.

A főváros legismertebb Gergelye pedig megkezdte a tervezést, bár egészen formabontó, ízig-vérig liberális módon. Elhisszük, hogy apránként, lépésenként kell haladni, mondhatnánk cseppről-cseppre. Elsőként ugyanis egy bioszökőkút került tesztelésre, és a próbaüzem bizonyos tekintetben jól sikerült.

A gazdatest egy láthatóan világát nem tudó fiatalember – tehát ideális Karácsony-szavazó -, de maga az ív, amelyet a vizelet képez, az tökéletes - szökőkúttól jobbat nem kívánhat az ember. A célzás már nem akkora sikersztori. A teszt helyszíne pedig totális csőd, nagyon rosszul lett kiválasztva, ugyanis valljuk be, erre nem a körúti Combino a legalkalmasabb. Valamint a víz(elet)elvezetés sem a legjobb még, ezen is dolgozni kell.

De most komolyan. Mennyire kell totál máknak lenni ehhez? Vagy rémálmaiban éppen a nemibeteg-gondozóban ad vizeletmintát? Ezt látva minimum egy nagyon makacs, nemi úton terjedő betegséget kívánnék a fiatalembernek. 

Ami még érdekes a történetben, hogy valami megmagyarázhatatlan módon erről nem írt sem az index, sem a 444.hu, se a többi hasonszőrű oldal. Ezek szerint az ő szemüket nem csípi a vizelet. Pardon, a vizelés. 

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/89128/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?