Blogolj!

Üvöltve uszít Magyarország ellen Gyurcsány csicskása (videó)


Csúcsra járatta a sivalkodást és a hisztit a DK-s Molnár Csaba, aki két percen át ordítozott az Európai Parlamentben, hogy Brüsszel büntesse meg végre Magyarországot.

Fotó: MTI

A balliberális szégyenpolitikusok nemhogy nem leplezik, hogy fullba tolják a nettó politikai hazaárulást az Európai Unió porondján, de láthatóan még büszkék is rá. Megdöbbentő videót posztolt a DK-s Molnár Csaba, aki a hazájáról, Magyarország jogállamiságáról szóló szerdai európai parlamenti vitában két percen át ordított és bömbölt az öreg kontinens minden tájáról érkezett kollégáinak, hogy micsoda mocskos machinációk mennek mifelénk. Kész szerencse, hogy a jól megszokott, mégis megszokhatatlan balliberális hazugságcunamira és csúsztatásdömpingre felhúzott hazugsághiszti közben nem szakadt rá a mennyezet!

Joggal kérdezhetik, ki az a Molnár Csaba – nos, eddigi egyetlen „értékelhető” politikai teljesítménye, hogy a 2018. április 8-i permanens bukás alkoholmámoros éjjel ő segítette ki az összegabalyodó nyelvű nemzeti elkúrót, hogy aszondja: „a kígyók kígyóznak”.

Az országot anno porig romboló, eladósító és kiárusító, a költségvetési-gazdasági adatokat idehaza és nemzetközileg konkrétan meghamisító Fletó csicskása most üvöltve uszít Magyarország ellen, és követeli, Brüsszel ne csak a sajnálatát fejezze ki, az aggodalmának adjon hangot, és egyre hosszabb jelentéseket írjon, hanem konkrétan és keményen büntesse már meg végre a kétharmados többséggel választott kormányt, azaz: hazánkat. És nem sül le a bőr a képéről!

A balliberális ellenzék tehetségtelenségét, tehetetlenségét, mondanivaló, vízió és tartalom nélküliségét jól láthatóan az erőszakosság mögé rejtené el idehaza és az uniós színtéren is. A nevenincs, zéró képességű gyurcsányista ebből adott ízelítőt. Politikai nímandként odáig merészkedett, hogy keleti despotának, az európai értékek között törő-zúzó illiberális elefántnak nevezte Magyarország miniszterelnökét. És még ekkor sem jutott az eszébe, hogy bölcsebben tenné, ha kikutatná, merre gurult a gyógyszere.

Persze, ha már elefánt, e helyütt szögezzük le: bármennyire ugatva köhög a bolha, a sas nem kapkod legyek után. A karaván meg halad.

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/88967/pics/lead_800x600.jpg
Brüsszel,DK,Európai Parlament,Európai Unió,Gyurcsány Ferenc,Molnár Csaba,Orbán Viktor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
kata 2020-01-16 19:15:01
Én már rég megállapítottam, hogy ez a fazon nem normális. Azt sem értem, hogy a képviselő társaknak nem esik le, hogy mindenki azért van Brüsszelben, hogy a közös érdekek mellett mindenki tartsa szem előtt saját hazája érdekeit is a döntéshozatalban. Az országunkból delegált ballibsi gazemberek minden esetben a magyarok érdekével ellentétben őrjöngenek és szavaznak. Nem gondolkodnak, hogy miféle ember az, aki saját népe ellen agitál, és azért üvölt, hogy büntessék meg honfitársait? És akik rájuk szavaztak, azt gondolják, hogy a megszorításokból kimaradnak? Senkire nem lesz ráírva, hogy nekem folyósítsák a támogatást, mert a gazemberekre szavaztam. Mindenkit egyenlően fog érinteni, akkor nem tudom kihez fognak apellálni, ha a gazemberek miatt elesünk az amúgy jogosan járó pénztől?
Válaszolok
Hát, így van ez 2020-01-16 12:47:17
Elnézve, és elhallgatva ezt a kurcsány-klón, "üvöltő dervist" - meg persze a többi idióta aberrált, liberrált kommunista EP képviselő őrjöngését is - a hazaárulás minősített esetén felül rögtön megfordul a normálisan gondolkodó (mondom, a NORMÁLISAN GONDOLKODÓ !!!!) emberek fejében, hogy a mai napig is érvényes, sőt aktuális a gróf Apponyi Albertnek tulajdonított, immár száz esztendős múltra visszatekintő elmés megjegyzés, ami ráadásul tökéletesen igaz is:
„Önök most megásták Magyarország sírját, de Magyarország ott lesz mindazon országok temetésén, amelyek most itt Magyarország sírját megásták.”
Aztán, - csakhogy színesítsük még erről a fényre sötétedő baromfiról alkotott a képet - idézzünk fel egy másik "örökbecsű" mondatot is:
• "Karácsony Gergely és Horváth Csaba már a pelenkával magukba szívták a demokráciát."
(Molnár Zsolt, Bp.-i MSZP elnök "aranyköpése" 2018-ból. Hogy mi volt a pelenkában, nem tudjuk)
Azért - lássuk be - a két megnyilatkozás színvonalában van némi, talán árnyalatnyi különbség !!!!!!
Válaszolok
Suarez jr. 2020-01-16 10:42:42
Már megint egy mocskos, mocsmodék, rodadt, BÜDÖS KOMMENISTA BOLSEVIK CSATORNA PATKÁNY , aki hazudik , hazudik, hazudik !!! Ez az állat /.csacsi./ ugyan olyan aljas , alávaló , gazember , eltaposni való féreg , mint : szeretett , imádott vezére, generalisszimusza, a bukott oligarcha , drogos , piás , rabszolgatartó , Gyurcsányi Fittelina Böszme és a bulesz migri, csatakanca, tolvaj , csaló , sikkasztó , enyveskezű , útszéli ribanc Gyurcsányi Fittelína Böszméné együttesen !! Indítsuk meg ellenük a permanens attakot azonnali hatállyal !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?