Blogolj!

Titkos szoci kassza, látványos szoci kasza


Nem Szanyi Tibor az első MSZP-s politikus, aki titkos pártkasszával, fekete pénzek kifizetésével vádolta meg a baloldali pártot. Korábban Gyurcsány Ferenc is ismeretlen eredetű pénzekről beszélt. Persze az MSZP bőszen tagad, a húsos fazékhoz igazán közel álló egykori politikusok hazudnak, valótlanságokat állítanak, nincs itt semmi látnivaló lehet továbbmenni.
Pedig ha valaki tudhatott ilyen pénzekről, akkor Szanyi és Gyurcsány biztosan köztük volt. De milyen pénzekről beszélünk, hazai vagy esetleg valamilyen külföldi támogató tömi a pártkasszát? Esetleg különböző polgármestereknek, képviselőknek kell a korrupciós pénzből bizonyos százalékot befizetniük? Lenyúlt EU-s pénzeket oszt szét egymás közt a vezetőség? 


Kérdések, melyekre valószínűleg nem vagy csak évek múlva fogunk választ kapni, hiszen egy büntetőeljárás esetén is évekik fog telni, míg a nyomozók kiderítik, honnan származnak a pénzek, ki kezelte őket és ki, mennyit kapott belőlük.
Addig meg a pártvezetés lelkesen tagad és valószínűleg továbbra is tömi a zsebét az ismeretlen eredetű pénzekkel.

Címkék: MSZP, Szanyi Tibor
1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/88846/pics/lead_800x600.jpg
MSZP,Szanyi Tibor
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Suarez jr. 2020-01-14 18:42:25
Minden héten le kell írni --leírom-- és tudatni kell világszerte, hogy a kommenista -- bolsevik a Föld kerekség legnagyobb szélhámosa , gazembere , tolvaja , csalója , sikkasztója , gyilkosa és KORRUPTJA !! Nem múlik el Magyarországon úgy hét , hogy a piszkos komcsival - bolsival ne történne korrupció , valamilyen bűneset !! Lám most is ez történt , megtörtént a korrupció , a csalás és megint kivel ??....persze , hogy a büdös kommenistával , bolsevikkel !!! El kell a Föld felszínéről tüntetni a parazita , élősködő komcskat, bolsikat !!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?