Blogolj!

Made in USA: piti bűncselekmény az erőszak egy LMBTQI-zászló felgyújtásához képest


Egyre masszívabban dübörög a homilobbi az Egyesült Államokban (is), s tűnjön bármennyire is távolinak a Csendes-óceán túlpartja, az ott megfigyelhető büntetőjogi tendenciák nagyon is aggasztóak.

Fotó: Google

Két bűncselekményről szóló híren akadt meg a szemem a napokban, amelyekről két lokális amerikai portál számolt be. Mindkét eset tavaly történt az USA-ban, mindkét esetben kiszabták a büntetést az elkövetőre. Azt előre leszögezném, hogy az egyik renitens végül tizennégy hónap börtönt kapott, a másik jómadárra viszont 15 évet vertek rá a hatóságok.

És most lássuk, mit követtek el "hőseink".

A 22 éves oregoni Joseph Myers három fiatalkorú lányt erőszakolt meg, de bűnösnek találtatott további tizenkét erőszakos cselekmény elkövetése, továbbá szodómia és marihuána birtoklása miatt is. A rendőrök akkor kapták el, amikor éppen egy 12 éves kislányt próbált meg becserkészni telefonon.

Mindeközben a 30 éves iowai Adolfo Martinez még júniusban tépett le egy melegjogi szimbólumot - nevesül egy szivárvány színű zászlót - egy helyi templom faláról, majd gyújtotta fel azt, mert egészen egyszerűen megelégelte, hogy lépten-nyomon az arcába tolják a homokosokat. Abba most ne menjünk bele, hogy mit keres egy ilyen textil egy vallási épület homlokzatán, mindenesetre Martinezt gondatlan gyújtogatás és gyűlöletből elkövetett bűncselekmény miatt sittelték le.

A dolgok úgy állnak, hogy 2020-ban az Egyesült Államokban három kislány életének tönkretétele, szexuális fejlődésének porba tiprása - hogy a lelki teherről és a megaláztatásról ne is beszéljünk - sokkal-sokkal kisebb bűnnek számít, mint felgyújtani egy melegjogi szimbólumot. Az amerikai igazságszolgáltatás 14 hónapnyi börtönre árazta be a három megerőszakolt lány kettéroppantott életét, miközben a szivárványos vászon lángra lobbantásáért 15 évet ülhet az elkövető.

Nem akarok szentimentális lenni, és nem vitatom azt sem, hogy mindkét esetben bűncselekmény történt, amiért a tettesnek meg kell bűnhődnie. De szálljunk le végre két lábbal a földre és gondolkozzunk el azon, hová vezet az efféle kettős mérce. Ha így folytatjuk, az elborult, szexuális bűnözőknek szinte ajándék lesz az a pár sitten töltött hónap néhány kósza kierőszakolt numeráért cserébe, miközben a csendes többségnek egyre némábban kell majd tűrnie a melegek magamutogatását és sivalkodását. Ilyen világban akarunk élni?

Címkék: börtön, melegek, USA
1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/88751/pics/lead_800x600.jpg
börtön,melegek,USA
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-12 12:25:49
Ímé, az olyannyira irigyelt, nagyszerű AMERIKA (a művelt nyugat, ugye ?!) jelenlegi (i)gazszolgáltatásának a mintapéldája !!!!!
Ott (is) uralkodik a mocsok, a szenny, a ferde-hajlamúak mindent elsöprő egyeduralma, és ott is alkalmazható a régi-régi magyar szólás-mondás:
• Adj a bírónak aranyat, és tiéd az igazság !!!!
Következtetés: van az a piszkos, mocskos (soros-milliárd) összeg, amiért "érdemes" mindent feláldoznia egy nyomorult bírónak !!!!!
MEGBOLONDULT EZ AZ EGÉSZ, ÁTKOZOTT VILÁG, ÉS A HITVÁNY EMBEREK TÚLNYOMÓ KISEBBSÉGE IS !!!!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?