Blogolj!

Éljen a haladó multikulti: a holland nők fele retteg nyilvános helyen


A negatív tapasztalatok pedig „külföldi származású” férfiakhoz kötődnek, akik fizikailag fenyegették, illetve szexuálisan zaklatták őket.

Illusztráció: felvidek.ma/profidecatholika.com

A sokszínűség gyönyörködtet, a multikulti szabadabbá és teljesebbé tesz. Legalábbis a haladás szupereuropéer bajnokai, a baloldaliak és a liberálisok szerint, akik helyeslik és támogatják a bevándorlást, az etnikumok, a kultúrák és a vallások európai keveredését. Csakhogy – mások mellett – a holland nőket elfelejtették megkérdezni, mit szólnak a migránsokkal feldúsított és színesített 21. századi tulipános modernitáshoz, nyitott szellemiségű országuk átalakulásához.

Legalábbis eddig. Most aztán kinyitották a szájukat!

Merthogy a legnagyobb holland napilap által készített friss felmérés szerint a holland lányok és asszonyok csaknem fele, 44 százaléka nem érzi magát biztonságban nyilvános helyen. Odahaza, szülőföldjén, saját országában! A negatív tapasztalatok pedig – figyelem, tessék megkapaszkodni, naná, hogy! – nem saját nemzettársaikhoz kötődnek, hanem – hogy, hogy nem – „külföldi származású” férfiakhoz.

A külföldi származású másság speciális módon vegyül: fizikailag fenyegeti, szexuálisan zaklatja, illetve nagyobb csoportba verődve körbeveszi, megtámadja vagy épp kirabolja őket.

A haladó, toleráns és befogadó Nyugat nagyobb dicsőségére. Lásd még: szép, új világ!

A holland nők tehát feszültek, rettegnek, és védekeznek. Ha tehetik, kerülik a tömegközlekedési eszközök használatát, este mindenképp, és gyakran feszültek. A gyengébbik nem 55 százaléka rendszeresen erősít önvédelemre is alkalmas eszközökkel, például kulcscsomóval, esernyővel, gázspray-vel vagy akár késsel; bármivel amivel veszély esetén megvédhetik magukat az erőszakos, agresszív, fenyegető „külföldi” férfiakkal szemben. A válaszolók 43 százaléka bevallotta, hogy inkább hosszabb úton megy haza, mert azt biztonságosabbnak véli a rövidebbnél.

Nagy kérdés, az ilyen és ehhez hasonló, figyelemhívó eredmények vagy az elharapózó szexuális erőszakok, késes és egyéb erőszakos cselekmények ráébresztik-e végre Nyugat-Európa döntéshozóit arra, a biztonság kulcsa, hogy ragaszkodjunk a gyökerekhez. Hogy a nyitott kapuk politikája felelőtlen, ön- és közveszélyes.

Járt utat ugyanis felelőtlenség, sőt: bűn járatlanra cserélni. Még akkor is, ha az rövidebbnek és könnyebbnek tűnik.

1
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/88733/pics/lead_800x600.jpg
Erőszak,hollandia,migráció,migráns,nemi erőszak,szexuális zaklatás,zaklatás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-11 13:34:07
Megérdemlik ezek a süketfajdok !!! Miért kellett azt a sok ingyenélő, munkakerülő, terrorista barmokkal megtűzdelt migránsáradatot beengedniük az országukba ?
Saját maguk teszik tönkre a saját hazájukat, pont úgy, mint a többi - az úgynevezett művelt nyugathoz - tartozó, agyament országok !!!!!
Bevették a húgyagyú merkel-cumit, aztán most nézhetnek, mint Horthy lova a tökre !!!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?