Blogolj!

És te kinek vagy a kabalája, András?


Fekete-Győr Andrásnál beakadt a lemez. Ez mondjuk érthető, hiszen a meghitt karácsonyi Momentumok liberális reformere az elmúlt években nem nagyon váltott korongot a lejátszóján. Amit hall a fülével, azt feldolgozatlanul, gyorsan okádja is ki a száján. Egészen egyszerűen képtelen újat mondani.

Fotó: Pesti Srácok

Most éppen a Magyar Narancsnak adott interjút a románbarát pártkatona, és újfent ország-világ érzékszervei elé tárta nemzetmegváltó gondolatait. Beszélt Fecsegett sok mindenről, többek között grandiózus, soha nem halványuló kormányváltó álmairól, a már most rothadásnak indult ellenzéki románcról (szép volt szocik, még erre sem vagytok képesek), de odaböffentett Rácz Zsófia, fiatalokért felelős helyettes államtitkárnak is.

Persze, ne csodálkozzunk azon, ha birizgálja a lila ködbe burkolózott tömörülésnek a csőrét, hogy a kormánypártok egyre népszerűbbek a fiatalok körében. Ők eddig azt hitték, ez csak és kizárólag a Momentum privilégiuma. Tévedtek. És Fegyőr András ezt maga vallotta be karácsonyi "szülőmegnyerő" akciójával. Ha ti "elveszitek" a fiataljainkat, majd mi "elvesszük" tőletek az idősebbeket. Agyrém, nem igaz?

Az ünnepi álszentbeszéd a jelek szerint nem jött be, mert a Momentum kiskirálya most alaposan beletörölte a lábát azokba, akiket két héttel ezelőtt még keblére ölelt volna. Egészen odáig merészkedett, hogy az idősebb generációból hiányzik a vállalkozószellem, miközben nekik, tettbuzgó, fiatal liberálisoknak az sem okoz gondot, hogy néhány határral arrébb költözzenek, ha nem tetszik a rendszer. Ejnye-ejnye. Már megint megittad azt a fránya bort, aztán vizet prédikáltál. Mert bármelyik oldalról nézem, még mindig itt rontod a levegőt, nem Brüsszelben, nem Berlinben és nem is Bukarestben.

A Momentum dandártábornoka végezetül nem átallott Orbán Viktor kabalafiguráinak nevezni az egyre fontosabb feladatokkal megbízott fiatal politikusokat, akikkel szerinte nem lesz képes megnyerni a Fidesz a fiatal generációt magának. Ezt majd a jövő és nem utolsó sorban a választópolgárok eldöntik. De ha már itt tartunk, András, te kinek is vagy a kabalafigurája?

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/88683/pics/lead_800x600.jpg
Fekete-Győr András,Momentum
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: Máté bejegyzésére 2020-01-10 18:37:00
Ez azért van, mert ez a tenyérbemászó képű gyökér pont ilyen: >>>>> egyadta perverzió !!!
Ha más képet tennének fel, akkor ez a húgyagyú már reklamálna !!!!!!
Válaszolok
Máté 2020-01-10 14:09:02
Kormányoldalon valami fura perverzió ez hogy álandóan ilyen képet raktok ki FGYA-ról?
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?