Blogolj!

Baloldalról jött a váratlan pofon: Gesztesit gyalázza az MSZP-s politikus


Üdvözlünk mindenkit, ez itt a mélypont. Mert bizony elérkeztünk idáig, hála egy bizonyos Egerfai Józsefnek. Ő már ott tart, hogy halottakat ócsárol, teszi ezt ráadásul nyilvánosan.

Ismerős a neve? Ha nem, akkor egy kis gyorstalpaló: MSZP-s politikus, akit Karácsony Gergely főpolgármester delegált néhány hete a Budapest Dísz- és Közvilágítási Kft. felügyelő bizottságába és amúgy Vadai Ágnes volt férje. És nem mellesleg halottakat ócsáról. Jelen esetben a nemrégiben tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károlyt.

Mindezt nyilvánosan, a Facebook-oldalán teszi, ahol kifejtette, hogy ő bizony megkülönböztet halottakat.

Mert szerinte

össztársadalmi hasznosság alapján biztosan van különbség halott és halott között.”

Szerinte tehát vannak rossz és jó halottak. Hasznosak és haszontalanok…

Abba az ízléstelenségbe most inkább ne menjünk bele, hogy egy halott mennyire lehet hasznos vagy nem hasznos, a felháborodásnak viszont igenis hangot kell adni, ahogy tette, az az ismert balliberális személy is, aki egyből neki is szegezte a kérdést, miszerint: „Van fontos és kevésbé fontos halott?”

Egerfai meg görgette maga előtt a szarkupacot és kifejtette véleményét a témában, tessék:

Döbbenetes. Mert ha még így is gondolja (bár mondjuk már ez is elég elképesztő), akkor sem tehet olyat, hogy egy ismert és elismert színészt, aki a főváros neves színházainak tagja volt, megbecsült szakmai karrierrel, így a porba aláz, alig pár nappal annak halála után. És úgy, hogy érezhetően Egerfai nem érzékeli, hogy mi is a gond, mi is a gond.

Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. Ideje lenne Egerfainak is megtanulnia már.

FRISSÍTÉS:

Egerfainak habár kissé későn, de megjött az esze és rájött (vagy mások mondták neki...mondjuk ez jelen estben lényegtelen), hogy talán nem kéne halottakról fertelmes gondolatokat megosztani a nagyérdeművel, mert annak nem lesz jó vége.

Miután napvilágot láttak gyalázatos sorai, Egerfai bocsánatot kért Gesztesi Károly családjától, majd lemondott a Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. felügyelőbizottsági tagságáról, amit Karácsony is gyorsan, gond nélkül elfogadott.

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/88663/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Attila István 2020-01-10 16:04:30
Egerfai! Bizony, bizony van különbség, különösen élő és már elhunyt között! Maga eddig is és most is, egy nagy nulla volt és az! Elszenderedése után még ennyi sem lesz! Marad egy rakás fekália!
Válaszolok
éva 2020-01-09 21:02:24
Személy szerint nem kedveltem Gesztesit. Magánélete, és játéka sem volt megfelelő az én értékítéletem szerint. De, hogy valaki Heller Ágnest emlegeti; - az tudatlan, lelkületileg fogyatékos, feltételezhető világnézete primitív!
Válaszolok
Hát, így van ez 2020-01-09 17:57:53
Nem tudom, hogy másnak mennyire érzékelhető, de számomra egyértelmű, hogy ez az un. liberális szenny mára már teljesen meghülyült (kommunista nyelvújítók szerint: meghűjjűlt), és egyre undorítóbb, aljasabb, mocskosabb módon nyilvánul meg a társadalmi életünk minden területén.
Mi az, hogy "ŐK FONTOS HALOTTAK", más meg nem az ?! Hol tanulta ez a baromfejű az etikát, és honnan tett szert ilyen (komcsik szerint hejjessenn: íjjenn) "magas színvonalú" intelligenciára ?!
Ritka tahó, bunkó, baromarcú liberálbolsevik szemét !
Csak neked, csak itt, és csak most mondom el:
Nincs olyan, hogy fontos halott, meg nem fontos halott !!!!!!
Csak halott van, aki így vagy úgy végigküzdötte a földi életét, amiért - ha esetleg nem is kedveltük különösebben - legalábbis a minimális tisztelet megilleti mindenki részéről.
Ez a hitvány sz@rjankó valószínűleg még életében sohasem hallotta:
Halottról vagy jót, vagy semmit !!!! >>>>>>>> V I L Á G O S ?!
Egyébiránt egerfai (nem véletlen a kisbetű, mert az ökröket soha nem írjuk nagybetűvel) neked, - mint kívülállónak - mégis mi a véleményed az intelligenciáról ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?