Blogolj!

Pár(t)ját ritkítja a szocialista – Ujhelyi beleszállt Szanyiba


Az MSZP-t faképnél hagyó Szanyi kapitány új baloldali formáció (párt) alakítását jelentette be, egyúttal örök barátságot hirdetett. Ujhelyi nem kért a barátságból, és durván lealázta korábbi képviselőtársát. Úgy tűnik, az igazi szoci a párját no meg a pártját ritkítja!

Egymásba törölték a lábukat. Fotó: MTI/Beliczay László

Vízkereszt, vagy amit akartok! Még Shakespeare-nek is dicsőségére vált olyan mókás komédiát fabrikálni, mellyel a törpe minoritássá zsugorodott szocialisták szórakoztatják a nagyérdeműt az új esztendőben. Miközben ugyanis a nemzeti elkúró, Gyurcsány kaján vigyorral falja fel az egykoron kormányzó utódpártot, és igyekszik úrrá lenni annak romjain,

a szegfűsök színtelen-szagtalan resztlije egymás őszülő hajának nyílt színi tépkedésével van elfoglalva.

Csapó 1: Szanyi kapitány elhagyta a süllyedő hajót. Vagyis Szanyi Tibor volt EP-képviselő azzal ünnepelte meg vízkeresztet, hogy bejelentette kilépését a pártból, mely szerinte már csak nevében baloldali, vagy hát még abban sem...

„A magyar baloldalon szervezeti űr van, s ennek belakásával kívánok foglalkozni. Aki ott van, ott van, aki nincs, nincs. A barátság örök”

– szaladt ki szájából az elbocsátó, szép üzenet.

Miután közismert, Szanyi nem az az alkat, aki bort iszik, és vizet prédikál, tehát biztosra vehetjük, hogy az örök barátság mellett egy új baloldali formáció (leginkább párt) alapítását is meghirdette (valószínűleg a már belengetett „Igen” ökoszociális mozgalma talaján).

Csapó 2: Ujhelyi páros lábbal szállt Szanyiba. Avagy kiszólt a lyuk a gödörnek látszó szervezeti űrből. A vörösök egyetlen szál brüsszelitája, Ujhelyi István erre az ATV-be berohant, majd kirohant. Odavágta legott, hogy a kapitány kalapvétele senkit sem ríkatott meg az MSZP-ben.

„Tiborban részben a sértettség, részben az örök meg nem értettség, részben pedig a csoda se tudja, hogy miért, de valamifajta a belső folyamatainkat mindig gátló, inkább egy problémákat okozó politikustársat ismertem meg az elmúlt években. Tehát ma nálunk senki nem ragadott zsebkendőt, és sírta könnyesre a szemét az ő távozása miatt”

– búcsúzott egy egykori brüsszelita baráttól.

Na persze örök igazság, hogy ahol ekkora a barátság, ott már nem is kell, hogy az ellenség keze betegye a lábát. A szocik felszámolják magukat anélkül is!

„Miközben Tibor azon sértődött meg, hogy nem lett európai parlamenti képviselő, hogyha tavaly az európai parlamenti választásokon nem Szanyi Tiborral indulunk, akkor ma Jávor Benedek európai parlamenti képviselő, és megkockáztatom, hogy még egy harmadik listás helyet is behúztunk volna”

– rúgott még egy emböröset a volt kolléga bokájába Ujhelyi, megköszönve az elmúlt szép évek emlékeit és a közös szereplést. Egyúttal megtalálva azt is, hogy az MSZP 2019-es politikai elsüllyedéséért ki a hibás. (A poén lelőve, Ujhelyi szerint NEM Gyurcsány.)

Csapó 3: Az utolsó kapcsolja le a villanyt! Jó mulatság, férfimunka volt.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/88564/pics/lead_800x600.jpg
MSZP,Szanyi Tibor,Ujhelyi István
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
kata válasza: Hát, így van ez bejegyzésére 2020-01-08 18:50:07
Tipikus komcsi mentalitás! Amelyik elhagyja az akol melegét, nem a mi kutyánk kölyke többé, ergo lehet szapulni ezerrel. Szanyinak is van bőven vaj a fején, de ez az újhülye aljasságban párját ritkítja.
Válaszolok
Hát, így van ez 2020-01-07 10:18:07
Na, egyik balfék osztja a másikat. Addig jó nekünk, még egymást gyepálják a gyökerek.
Addig osztogatják az észt, még a végén nem marad egyiknek se. Nem járnak már messze ettől az "idilli" állapottól.
Sok különbség nincs a két húgyagyú között, csupán annyi, hogy az egyik hülye (bangóné szerint: <hejjessenn> hűjje !!!!), a másik meg még hülyébb !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?