Blogolj!

Márki-Zay jogállama: lefejezni a Fideszt, börtönbe a kormánnyal!


Sajátos módon értelmezi a demokráciát és a jogállamiságot a balliberálisok önjelölt miniszterelnök-jelöltje, aki konkrétan bebörtönzéssel fenyegette meg az Orbán-kormány tagjait. Persze ehhez előbb győznie kell az ellenzéknek 2022-ben.

Elgurult a gyógyszer, és ki tudja, hol áll meg...

Márki-Zay Péternek megint elgurult a gyógyszere, mégpedig jó messzire! A mindenhez is értő materialista keresztény önjelölt Messiás csúcsra járatja a botránypolitizálást. Persze nagyon kell tepernie, ha el akarja lökdösni az útból a fajsúlyosabban tűnő soros miniszterelnök-jelölti aspiránsokat, vö: Gyurcsány Fletó és Feri asszony vagy épp KariGeri.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom nevű balliberális gittegylet vezére ennek jegyében nemrég egy fórumon az ellenzéki oldal 2022-es választási sikere esetén a vezető fideszes politikusok bebörtönözésében jelölte ki a követendő irányt. Nyilván az európai értelemben vett demokrácia és jogállamiság nagyobb dicsőségére, no meg a nemzeti egység megteremtésének nulladik típusú lépéseként...

Márki-Zay Péter egyebek mellett arról prédikált közönségének: az ellenzéki összefogás célja a 2022-es választáson a parlamenti 51 százalék, de még inkább a 66 százalék, vagyis a kétharmad elérése. Úgy fogalmazott, ha összejön az ellenzéknek az egyszerű többség, akkor „vannak rá technikák”, hogy lehet megácsolni gyorsan a kétharmadot is. Nem máshogy – mutatta be – mint

a kormánytagok, vezető fideszes politikusok bebörtönzésével!

„Nyilván előzetes letartóztatással legalább a főbb bűnözőket, ez ugye a mai kormánynak a jelentős részét valószínűleg tartalmazná, abban az esetben azért egy lefejezett Fidesszel szerint lényegesen könnyebb lenne tárgyalni. És abból lenne annyi tisztességes képviselő, hogy egy kétharmados polgári változását meg lehetne tenni”

– fejtegette, hogyan képzeli el a „demokratikus és jogállami” átmenetet...

De ha mégsem találna könnyebben együttműködő, „átálló” partnereket az általa „lefejezettnek” nevezett Fideszben, akkor – folytatta az agymenést –

„az előbb említett okokból mondjuk a Parlament egy része az megüresedne, tehát óhatatlan hogy valamiféle új választás is kellene adott esetben. Ez szinte technikai kérdésnek tűnik nekem”

– vázolgatta a vásárhelyi hiperdemokrata, hogyan kívánja elérni a kétharmados fordulatot.

Márki-Zay persze nem először – és vélhetően nem is utoljára – fenyegeti meg a kétharmados többséggel felhatalmazott jobboldali magyar kormányt. Tavaly a gyurcsányista Kálmán Olgával közös könyvében konkrétan arról értekezett, „a nemzetközi körözés kiadatását sem fogja elkerülni Orbán” az ellenzék győzelme esetén.

Ez lenne a balliberálisok szép, új világa?

A materialista keresztény vinnyogása másrészről persze teljesen érthető. Ha már mint választott vezető kézzelfogható eredményeket képtelen felmutatni, és a szakértelem osztogatásánál sem állt kétszer a sorba,

valamivel muszáj elfedni az ordító ürességet. Tartalom nélküliséghez a forma...

3
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/88427/pics/lead_800x600.jpg
börtön,ellenzék,fidesz,Márki-Zay Péter,Orbán Viktor,választás
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 3 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: kata bejegyzésére 2020-01-05 13:44:36
Elnézést az "érdekeltektől", de korábban a "köznép" ajkán forgott az alábbi, ismert fokozási formula:
Hülye >>> hülyébb >>>> leghülyébb >>>>> rendőr >>>>> postás >>>>>>>> vasutas
Mára már az utóbbit szükségképpen át kell írni:
R E N D Ő R >>>>>>>> P O S T Á S >>>>>>>>>>> M Á R K I - Z A Y P E T Y A !!!!!!!!
Válaszolok
kata 2020-01-04 19:36:27
Ez az ember egyre bolondabb. Ez tényleg elhiszi amit zavaros, diónyi agyával összefantáziál? Az még adja is alá a lovat, hogy ismét megválasztották polgármesternek. Remélem, ez a legmagasabb pozíció, amit valaha is elér. Nem értem, mit képzel magáról ez az elmebeteg holdkóros. Még hogy miniszterelnök! De most komolyan,szerintem ha megvizsgálná egy elmeorvos, azonnal kiderülne, hogy ez nem normális!
Válaszolok
Hát, így van ez 2020-01-04 13:23:44
Idióta !
Álmodik a nyomor (vagy a gyomor ?) ennél a senkiházinál is ?!
Fajankó !
Sürgősen gyere le arról a szerről, amit tolsz magadnak, mert már - az előzmények ismeretében - csak egyetlenegy agytekervényed maradhatott meg mára. Ha nem állsz le, az is roncsolódni fog, és egyéb szövődmények léphetnek még fel !!!
Sürgősen konzultáljál első és utolsó, tömegbelövető, aljas tanítómestereddel, a kurcsánnyal, a kurcsánynéval, meg a "robotkával" is, mert ők már hamarabb átestek ezen a sorsfordító eseménysoron !!!!!! A tanácsaik sokat lendíthetnek az állapotodon !!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?