Blogolj!

Két ember életét oltotta ki a volt román pénzügyminiszter, aki menekül a sajtó elől

Ragnar Volarus

Daniel Chiţoiu volt pénzügyminiszter, az ALDE főtitkára telefonon beszélt vezetés közben, amikor a gépkocsijával átsodródott a szemközti sávra és frontálisan összeütközött egy szabályosan közlekedő autóval. Mindez még december végén történt.

Az ütközésben egy 82 éves férfi életét vesztette, később a mellette utazó 73 éves felesége is meghalt. Az 52 éves politikusnak a helyszínen készült fotók alapján kutya baja nem esett, saját lábán szállt ki az autóból és a baleset helyszínén téblábolt. Majd fordított csoda történt, nem a beteg kezdett el járni, hanem az egészségest kapta el valami ismeretlen kórság. Merthogy rejtélyes oknál fogva később mégis hordágyon szállították kórházba Chitoiut. Ennek köszönhetően mindenki tudta, hogy csak január elején fogják kihallgatni.

Nem úgy tűnik, mintha nagyon megsérült volna

Hosszas ápolás után csütörtökön aztán elhagyhatta a kórházat, de a politikus eltévedt, és nem a főbejáraton, hanem a kórház hátsó bejáratán át távozott, így sajnos nem tudott válaszolni az újságírók kérdéseire.

Persze az eddigi információk még nem hivatalosak, az Adevarul rendőrségi forrásokra hivatkozva írta meg, hogy az ALDE főtitkára telefonon beszélt vezetés közben. Nem az lenne az első csoda ebben az ügyben, ha kiderülne, nem is ő vezette az autót, holott egyedül ült benne.

Mindenesetre a rendőrség állítólag már pénteken kihallgatja a politikust.

https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/88414/pics/lead_800x600.jpg
 

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?