Blogolj!

Újévi láz: Fegyőr Momentum-kormánnyal álmodott


Jobban tette volna pedig, ha marad a színes tintáknál. A lilák torzonborz vezére már-már miniszterelnöknek érzi magát!

Fekete-Győr András tanult a karácsonyi leckéből. Akkor ugyanis annyian hajtották el melegebb éghajlatra (vagy felmenőinek hátsó fertályába), hogy ezúttal nem presszionálta netes szimpatizánshadát, trollkodják szét politikai ingyencirkusszal családjuk, barátaik szilveszterét. (Még szép...)

Egy fura politikai helyzetértékelés viszont még kibukott belőle a Zuckerberg-csatornán a pezsgőmámor előtt. Ellenzéki cimbiskedés és egyberagadás ide vagy oda, Fegyőr kivillantotta a foga fehérjét: dehogy kér ő a Tóth Bertalanokból, a Sneider Tamásokból, a Karácsonyokból vagy a Gyurcsányokból. Máris az Orbán-ellen fő erejének látja a lila gárdát, mely a balliberó térfélfoglalás után majd az „új” kormány gerincét is adja. (Valamikor.)

„az önkormányzati választásokon pedig már a DK-val holtversenyben végeztünk az ilyenkor mérvadó megyei listás szavazatok alapján. Vagyis letisztítottátok az ellenzéki térfelet, és kiemeltetek két pártot, egyet a múltból, egyet a jövőből”

– írja az elnök, aki tehát nem rejti véka alá, az általa vizionált tisztítótűzben Gyurcsány a múlt, ő(k) pedig a jövő.

A nem éppen önbizalom-hiányos politikus ennek jegyében december 31-ével legott meg is hirdette az új Momentum-kormányt. Hajszál híja, hogy a Duna jegén miniszterelnökké nem koronázta magát.

„A következő évtizedet biztosan az Orbán-kormány kezdi meg, de abban is biztos vagyok, hogy a Momentum vezetésével egy új, XXI. századi, cselekvő kormányzat fejezi be”

– állítja a jelenlegi hangos egyharmad Andrisa.

Aki tehát uralkodásról álmodik. Azt viszont az elhallgatás politikájával diszkréten homályban hagyta, hogy ezek szerint a 2022-es ellenzéki (momentumos) sikerre ő sem tenné fel a vagyonát. Ebben legyen igaza! Később pedig keserű az ébredése.

A franciákhoz és a románokhoz dörgölőző olimpiagyilkos és politikai hazaárul(kod)ó rászolgált a keserű pirulára. Lenyelheti.

2
https://ezatuti.blogstar.hu/./pages/ezatuti/contents/blog/88278/pics/lead_800x600.png
Fekete-Győr András,Momentum,Momentum Mozgalom
 

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2020-01-02 12:31:43
Nagyon jó a közölt fénykép, ami tökéletesen tükrözi, hogy miről (kiről) is "álmodott még" ez a hitvány, buznyákfejű majom !!!!!!
Egyébiránt ebből a senkiháziból körülbelül akkor lesz miniszterelnök, mikor belőlem tengeralattjáró hajókapitány !!!!
Válaszolok
kata 2020-01-01 19:06:52
És akkor álmai legszebb momentumában hozzáért a se..e a hideg falhoz, a keze belelógott a bilibe, és felébredt ez a hülyeségben megfáradt soros bérenc.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?